Jamie Lee Curtis büszkén vállalta magyar örökségét a díjátadón. Miért követte ezt ilyen síri csönd?
Figyelt kérdés
Nem tudnak magyarul és nem értették? Vagy nem tudják hol található Magyarország? Az képtelenség, hogy tiltakozásukat fejezték volna ki.
2023. márc. 13. 15:42
1/15 anonim válasza:
Mert ideológialag az LMBTQ,BLM,Migránssímogató nyugati politika ellentétei vagyunk és ugye ezt nem tapsolják meg. Jó hogy le nem köpték kifelé
2/15 anonim válasza:
1. Mi az, hogy vagyunk? Nekem semmi bajom az általad megnevezett dolgokkal. A nevemben ne beszélj.
3/15 anonim válasza:
Felmondtad a fideszes propagandát.
Sajnos a kormány viselkedése egyre
vállalhatatlanabb.
4/15 anonim válasza:
Nem figyeltem, hogy mandineres cikkre hivatkozol. Kár bármit mondani be vagy programozva a fideszes hazugságokra.
6/15 anonim válasza:
Lényegen nem változtat. Részedről nyomod a propagandát.
#3-as véleményem így sem változik.
7/15 anonim válasza:
#4 Lefordítom magyarra amit írtál balliberálisból:
"fideszes hazugság" = a valóság, ami egy ballibnek nem tetszik és megpróbálja eltörölni, átírni, megmásítani
8/15 anonim válasza:
A válaszod olyan egyszerű mint te vagy. Gondolkodásom párt független. A baloldal sem sokkal szimpatikusabb. De a legellenszenvesebb a fideszt csicskák nyomulása.
9/15 anonim válasza:
Klári el fogja számoltatni a fideszeseket.
10/15 anonim válasza:
2 "Nekem semmi bajom az általad megnevezett dolgokkal."
Pont az hogy nekik van bajuk velünk. Ezért fújjoltak. Heterofóbok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!