Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Erről mi a véleményetek ?

Erről mi a véleményetek ?

Figyelt kérdés

Még mindig tartják a frontot az ukrán csapatok Bahmutnál. A donyekci város elfoglalása próbára teszi a Wagner-csoport zsoldosait.

2 977 megtekintés 2023. márc. 12.

Az ukrán katonák eltökéltek egészen a győzelemig harcolunk nekünk győzelemre van szükségünk nem pusztán békére mondta egy katonai brigád parancsnok

2023. márc. 12. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

ez valami film v regény alaphoz készül, vagy valami hír?

link?

2023. márc. 12. 14:32
 2/10 A kérdező kommentje:
hiradóból másoltam be vagyis irtam le amit mondtak benne
2023. márc. 12. 14:34
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

értem

de "2 977 megtekintés 2023. márc. 12." ből ítélve csak valami videót néztél nem? amit ide tudnál linkelni

ami ott megy az a pokol, ezt is szokták mondani, kb ez a véleményem nekem is.

2023. márc. 12. 14:37
 4/10 A kérdező kommentje:
2023. márc. 12. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Az ukránok vesztésre állnak kiverik őket az oroszok ez biztos, már túl sok áldozatot hoztak az oroszok nemfogják feladni a győzelemhez közeli álapotot. Az ukránok meg feláldozzák a legjobb embereiket a semmiért.
2023. márc. 12. 14:44
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

köszi.

én is megszoktam nézni az euronewst de az a véleményem hogy túl elfogult az ukránok javára.

mindig mutogat egy szerencsétlen életű civilt az ilyen videók végén, gondolom érzékenyítésként, kedvencem az volt mikor mondta a narrátor hogy már nem félnek egy eltévedt orosz rakétátol se. mert ugye az ukrán rakéta nem téved el.

na meg: A Euronews teljesen vagy részben az Európai Unió által finanszírozott: magyarul fizetett propaganda

2023. márc. 12. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Az a véleményem, hogy ez gyalázat. Az ostrom idejét tekintve már túl vannak mindkét Groznijon és Sztálingrádon is és jó úton haladnak ahhoz, hogy megdöntsék Szarajevó 3+ éves rekordját :D

8 hónapja baxakodnak egy kisvárossal, teljesen értelmetlenül.

2023. márc. 12. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
Egyelőre mindkét fél azon van, hogy elvágja a másik utánpótlási útvonalait.
2023. márc. 12. 18:21
 9/10 anonim ***** válasza:

"Az ukránok vesztésre állnak kiverik őket az oroszok ez biztos, már túl sok áldozatot hoztak az oroszok nemfogják feladni a győzelemhez közeli állapotot. Az ukránok meg feláldozzák a legjobb embereiket a semmiért."

Ezt írtam nemrég itt és milyen a sors most itt ez az írás és pont ezt írják benne.

[link]

2023. márc. 14. 16:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmi . 1 éve folyamatos a jóslás , én szűk informácíók után 5 eltérő szakértői végkimenetel megjövendölését hallottam . Villámháború nyárra vége , orosz előre nyomul elfoglalja Ukrajnát , eu beavatkozik orosz kimenekül, ukrán puccs lesz menekül Zs , orosz puccs lesz Putyin menekül stb .
2023. ápr. 17. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!