Zelenszkij hazaáruló?
11-es: Az évekkel a megválasztása előtt hozott törvényeket megváltoztathatta volna.
Attól hogy orosz anyanyelvű, még tény, hogy az orosz nyelv használatáért megbírságoltak egy háborús területen levő településnek talán a polgármesterét: ahol a többség orosz anyanyelvű. Ettől méh tény, hogy a kisebbségeket ellenségnek tekintik.
Azt teszi, amiért megválasztották: ettől még törekedhetne a háború elkerülésére.
Gondolom durvaság miatt törölték az 1. hozzászólást. Így a korábbi 2-esből lett 1. és a korábbi 7-esből lett 6-os. Tehát amikor írtam hogy a 7-essel kapcsolatban, az a mostani 6-os, és amikor az 1-esre válaszoltam, az nem a mostani 1-es, hanem a törölt. Személyes üzenetben kértem a moderátort hogy törölje le az a töröltre adott válaszomat, mert most egy másik hozzászólás lett az 1-es, és nem arra vonatkozik, úgy tűnik mintha kötekednék. Még mindig ott van, és személyes üzenetet se kaptam. Megoldás lenne rá ha törléskor a sorszámok nem változnának, tehát most 2-estől kezdődne. De ha szerkeszthető lenne utólag a hozzászólás, az is megoldaná.
@11: tévedsz. A törvényhozáshoz az elnöknek semmi köze -az ő hatásköre kimerül abban, hogy aláírja-e az országgyűlés által elfogadott törvényjavaslatokat vagy nem. A törvényeken a Verhovnij Rada lenne képes változtatni -mint ahogyan az minden demokráciában (ezen kívül ebben az országban is) történik, nem pedig a közt.elnök. És igen: attól, hogy valaki orosz anyanyelvű, még rá is vonatkoznak a törvények -ahogy látom, Ukrajnában velünk ellentétben még a polgármesterre és a kormányzati emberekre is. Mi ezzel a problémád: ez a normális...
Ac háborút pedig nehéz úgy elkerülni, hogy idegen megszállók törtek be az országba és gyilkolják a lakosságot: amit tud, megtesz az orkok kiveréséért -az nem az ő hibája, hogy még nem sikerült teljesen felszabadítania a hazáját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!