Orbanak igaza van hogy most a legnagyobb a világháború kitoresenek valószínűsége? És a Nyugat háborús lázban ég?
Nép vezetőnk véleménye nemzetközi hiroldalakon is visszakoszon .
Igaza van?
Látni kell milyen aljas a Nyugat meg a levegőt is azért vesszik hogy pénzt csináljanak.
A nyugatott vagy Izraelt mikor érdekelte az emberi áldozatok száma?
Szetbombazunk mindent szegenyesitett uranmagvas loszerel hagy szenvedjen 100 év múlva is.ez a politikajuk .
Nekik bárkit meg lehet támadni bárkit lehet bombázni. Orosznak semmit nem lehet .
Néha nehe Orbán be mer szólni usa nak hirtelen már bajok vannak az emberi jogokkal 😀
Putyin meg említeli a nemzetközi bíróság egy jelentéktelen ügyben mikor Bush sokkal több civilt ölt meg egy hamis indok miatti háborúban.
A nemzetközi rendszer = usa irányította rendszer
Usa egy fertő harcolni kell a befojasa ellen Európát tönkre akarják tenni hogy elvegyek az EU piacait.
Azért robbantottak fel az északi áramlatott is hogy végleg elválaszak a német gazdaságot az orosz nyersanyagoktol.
Usa ellen harcolni kell ahol csak tud az ember.
Usa bsn a politikusok csak bábok.
Amúgy is milyen demokrácia az ahol csak 2 párt van ??😀
Mint ha itt az összes jobber vagy az összes balos ugyan azt akarna .
Az usa inkább a pénzpiac iranyitasa alatt áll.
"Usa ellen harcolni kell ahol csak tud az ember."
Isten barma.
Ezt ugatérozod, miközben a NATO gépek és amerikai pilóták garantálják a biztonságodat ebben az országban...
Ennyire nem lehetsz elmeroggyant!
35# csak tudnám minek akarnak végtelen pénzt és hatalmat .
Ha nekem lenne 1 milliárd dollárom nem kéne több.
Lenne egy saját szigetem yaktom lenne kiszolgáló személyzetem és 50 fullos fiatal szeretőm
Mi kéne más??
Tropusokon kényelemben bőségegben luxusban élne meg a dedunokam mi kéne ennél több????
Nem értem mi a végcelja ezeknek az embereknek.ha van 1 milliárd dollárom minek kell 2 3 10 100 ?
De nem értem minek uralni mindenkit?
Ha van egy saját szigetem ahol királyként uralkodok a szeretoimen és a szolgaimon minek kéne az egész bolygó?
Én személy szerint magam el tudnám képzelni egy nőkkel teli sziget vagy egy szekta urakent ahol én diktálom a szabályokat és törvényeket.
Az elit is így gondolkodik? csak az ő szigetjuk az egész bolygó szektajuk meg az egész emberiség?
Ha kicsibe csináljuk meg pl egy szekta esetén akor nyilván a külvilág a legnagyobb fenyegetés. ha nagyban mint ők akor max a földönkívüliek😀 jelentenenek veszélyt a hatalmukra mint külső tényező.
Helyesen gondolom ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!