Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Orbanak igaza van hogy most a...

Orbanak igaza van hogy most a legnagyobb a világháború kitoresenek valószínűsége? És a Nyugat háborús lázban ég?

Figyelt kérdés

Nép vezetőnk véleménye nemzetközi hiroldalakon is visszakoszon .

Igaza van?

2023. márc. 10. 20:06
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Látni kell milyen aljas a Nyugat meg a levegőt is azért vesszik hogy pénzt csináljanak.

A nyugatott vagy Izraelt mikor érdekelte az emberi áldozatok száma?

Szetbombazunk mindent szegenyesitett uranmagvas loszerel hagy szenvedjen 100 év múlva is.ez a politikajuk .

Nekik bárkit meg lehet támadni bárkit lehet bombázni. Orosznak semmit nem lehet .

Néha nehe Orbán be mer szólni usa nak hirtelen már bajok vannak az emberi jogokkal 😀

Putyin meg említeli a nemzetközi bíróság egy jelentéktelen ügyben mikor Bush sokkal több civilt ölt meg egy hamis indok miatti háborúban.

A nemzetközi rendszer = usa irányította rendszer

Usa egy fertő harcolni kell a befojasa ellen Európát tönkre akarják tenni hogy elvegyek az EU piacait.

Azért robbantottak fel az északi áramlatott is hogy végleg elválaszak a német gazdaságot az orosz nyersanyagoktol.

Usa ellen harcolni kell ahol csak tud az ember.

2023. márc. 23. 21:10
 32/39 anonim ***** válasza:
A kérdező nem beszél hülyeséget, akinek van egy kis esze annak át kell látnia mi miért történik.Mondjuk én is találkoztam mar pár agyhalottal akik még a háttérhatalom létezését is tagadják és azt hiszik az usat a szenilis biden papa irányítja...😄
2023. márc. 23. 21:23
 33/39 A kérdező kommentje:

Usa bsn a politikusok csak bábok.

Amúgy is milyen demokrácia az ahol csak 2 párt van ??😀

Mint ha itt az összes jobber vagy az összes balos ugyan azt akarna .

Az usa inkább a pénzpiac iranyitasa alatt áll.

2023. márc. 23. 21:28
 34/39 anonim ***** válasza:

"Usa ellen harcolni kell ahol csak tud az ember."

Isten barma.

Ezt ugatérozod, miközben a NATO gépek és amerikai pilóták garantálják a biztonságodat ebben az országban...

Ennyire nem lehetsz elmeroggyant!

2023. márc. 23. 22:46
 35/39 anonim ***** válasza:
33as, igen a pénhatalmi elitet hívjuk háttérhatalomnak.Kb 300család, élükön, Rotshild, Bilderberg, Rockefeller,Warburg stb.Még a Kennedy család is benne volt a gittegyletben, csak ők mégse akartak beállni a sorba, így ilyen olyan módon mindegyik Kennedy tag likvidálva lett.Ez a pénzhatalalmi elit ma mar mindent ural a világon a vezető médiák mind a kezükben vannak pl.bbc,cnn,euronews,fox, rtl család stb és sajnos az unió, nato és usa is az ő irányítasuk alatt áll, ezért ami most folyik a világban azért ők a felelősek, épp úgy mind a kovid mizériaert is,mivel a nagy nyugati gyógyszergyártók is az ő tulajdonukban vannak, az oltasok által dollarmilliardokat kerestek, épp úgy mint most a fegyverbizniszen.Ezen családok összvagyona fele, a föld azaz 8milliárd ember vagyonának, tehet el lehet képzelni milyen tetemes pénzekkel rendelkeznek, így lehetetlen nincs előttük, sajnos míg a pénz az úr, addig ők mindenhová be tudják vásárolni magukat es tudják mozgatni a szálakat a háttérből.Soros György se a saját vagyonát költi ilyen olyan agyament szerveztekbe ,hanem ezen megbízói pénzét ami mondhatni végtelen.
2023. márc. 24. 09:36
 36/39 A kérdező kommentje:

35# csak tudnám minek akarnak végtelen pénzt és hatalmat .

Ha nekem lenne 1 milliárd dollárom nem kéne több.

Lenne egy saját szigetem yaktom lenne kiszolgáló személyzetem és 50 fullos fiatal szeretőm

Mi kéne más??

Tropusokon kényelemben bőségegben luxusban élne meg a dedunokam mi kéne ennél több????

Nem értem mi a végcelja ezeknek az embereknek.ha van 1 milliárd dollárom minek kell 2 3 10 100 ?

2023. márc. 24. 09:46
 37/39 anonim ***** válasza:
Kérdező.Sajnos nekik mar nem csak a pénzharacsolas a lényeg(persze az is),Soros is mindig arra hivatkozott a bűneire, hogy csak penzt akartam keresni...Sajnos ezen"elitnek"már világuralmi céljaik vannak, kicsit Istennek is képzelik magukat és feljogosítva érzik magukat a föld összes társadalmának irányítasára, a fő céljuk az egyvilág rend aminek ők vannak a csúcsán, lásd 1dollaroson a piramis csúcsán lévő mindent látó szem, a nagytestvér, na ők azok.Sajnos az usa és az eu, továbbá a nato mar az ő irányítasuk alatt van és azok kényük kedvük szerint cselekszenek(európa őslakosságának higítasa, bevandoroltatassal,indentitások rombolása lmbtq szervezetekkel stb..Most a kínai és az orosz nagyhatalom megtörésén fáradoznak, mert ez a két nagy birodalom még útjukban áll a végleges terv megvalósítasához, remélem nem sikerül nekik a 200eves tervük soha.
2023. márc. 24. 11:55
 38/39 A kérdező kommentje:

De nem értem minek uralni mindenkit?

Ha van egy saját szigetem ahol királyként uralkodok a szeretoimen és a szolgaimon minek kéne az egész bolygó?

Én személy szerint magam el tudnám képzelni egy nőkkel teli sziget vagy egy szekta urakent ahol én diktálom a szabályokat és törvényeket.

Az elit is így gondolkodik? csak az ő szigetjuk az egész bolygó szektajuk meg az egész emberiség?

Ha kicsibe csináljuk meg pl egy szekta esetén akor nyilván a külvilág a legnagyobb fenyegetés. ha nagyban mint ők akor max a földönkívüliek😀 jelentenenek veszélyt a hatalmukra mint külső tényező.

Helyesen gondolom ?

2023. márc. 24. 14:37
 39/39 anonim ***** válasza:
Kérdező.Emberi gyarlóság, én mondjuk spec nem vagyok ilyen(remélem),de az emberek 80%a uralkodási és hatalomvággyal született, genetikailag bennük van, ez a hajlam, de régen is így volt mikor a nagy uralkodók Istennek képzelték magukat es embereket végeztek ki kényük kedvük szerint.Mivel manapság mi fent a pénz mozgat, ezert a pénz es a befolyás útján szinte mindent el tudnak érni amit csak akarnak..
2023. márc. 24. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!