Romániába is eljutott a magyrországi propaganda hatása?
Figyelt kérdés
Romániában egyesek szerint a nemlétező kötelező rovarevés megváltoztatja a szexuális orientációt. Ez talán még az itteni kormánypropagandának is meredek lenne. Ilyen szinten ragadós a hülyeség?
2023. márc. 10. 18:30
1/9 anonim 

válasza:

"Nagy eséllyel világháború lesz. Miattam."
2/9 anonim 

válasza:

Nem hinném, elég ha olvassák a brüsszeli híreket.
3/9 A kérdező kommentje:
#2: A brüsszeli hírek szerint a rovaroktól meleggé válnak az emberek?
2023. márc. 10. 18:34
5/9 anonim 

válasza:

Nekem van egy erdélyi magyar munkátársam, akivel Angliában dolgozunk, és a legkeményebb fideszes/ruszki propagandát tolja (németek megfagynak, Magyarországra menekülnek a migránsok elől a franciàk)
6/9 A kérdező kommentje:
#5: És Angliában mindezt nem látja, hogy hazugság? Ő miért van ott, ha olyan rossz?
2023. márc. 11. 14:09
7/9 anonim 

válasza:

Na ez az, mondtam már ezeket neki, hogy költözzön Oroszországba, de a brüsszeli szankciók miatt nem akar.
8/9 A kérdező kommentje:
#7: Akkor ezek szerint mégis működnek a szankciók. Bár gyanítom, hogy szankciók nélkül se költözne oda.
2023. márc. 11. 18:44
9/9 anonim 

válasza:

Ismerem már 8 éve, mostanában mondja nekem, hogy az ukránok 2014 óta irtják az oroszokat. Mondtam neki, hogy akkor ezt eddig miért nem mondta nekem? Miért csak azóta mondja, mióta kitört a háború?
Azt mondta, hogy leszarja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!