Most hogy Putyin kiteszi Orbán szűrét végre elkezdődik majd a nyugatra húzás és változni fog a propaganda?
Remélem, mert a szekunder szégyenérzetem már elég kellemetlen.
Bár el tudom képzelni azt is, hogy a csávó nem is annyira idióta, mint amilyennek látszik, hanem a színfalak mögött keményen alkudozott valamire, és ennek az alkustratégiának része volt egy "ha ezt és ezt megteszitek, mi együttműködő jófiúk leszünk" nyomásgyakorlás is.
Mi történt egészen pontosan, Kérdező?
Az a baj, hogy a tábora annyira ruszkipárti lett, hogy ők fogják felkoncolni, ha visszatér a Nyugat oldalára, ezért Orbán nem mer visszatáncolni.
De mi történt, ami alapján azt gondolod, hogy a Fidesz végre szakít Putyinnal?
6# Láthatóan kezd a média átállni a nyugat oldalára és ezzel együtt a birkákat is kezdik kondícionálni.
Sok a negatív hír az oroszokkal kapcsolatban, orbán elmegy kijevbe, próbál orbán jópofizni a nyugattal, kezd visszavenni az oroszpárti béke mantrából.
Hát azért eddig is meg volt ez az "objektívnek" mondható hírközlés. Majd akkor reménykedj, ha az olyan bélférgek, mint Trombitás, meg a kopasz oszt is arról kezd el posztolni, hogy "oroszok a rosszak, Ukrajns a jó". Én olvastam egy olyan hírt, hogy az oroszok megszüntették a magyar diplomatáknak a vízummentességet. Annak lehet üzenetértéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!