Szerintetek igaza van a német államfőnek Putyinnal kapcsolatban?
Vlagyimir Putyin „minden erejével győzni akar, de az igazság az, hogy akinek parancsára gyilkolnak, porig bombázzák Ukrajnát, városokat rombolnak le és gyermekeket rabolnak el, és aki még a saját katonáit is az értelmetlen halálba küldi nap mint nap, az soha nem lesz győztes a történelem ítélőszéke előtt, hanem máris veszített” – mondta .
Hangsúlyozta: a tárgyalásokhoz vezető út csak akkor nyílik meg, ha az orosz elnök visszavonja csapatait Ukrajnából. Ezt maga Vlagyimir Putyin is pontosan tudja – jelentette ki a német államfő.
Szerintem igaza van.
Szerintem is.
Igaz a történelmet a győztesek írják, de ezt a háborút putler már rég elvesztette erkölcsi és gazdasági síkon akkor is, ha Ukrajna teljes területét elfoglalják a végére.
"Ezzel a hozzáállással, hogy nem hajlandó tárgyalni, maga is hozzájárul Ukrajna elpusztulásához."
Én ezen a naivitáson mindig elképedek. Minden tárgyalás arról szól, milyen feltételekkel ülsz le a tárgyalóasztalhoz. Nem véletlenül nem ül le egyikük sem.
Ennél naivabb dolgot még ma nem olvastam! :D
Én tárgyalni akarok orbánnal, hogy emelje meg az egészségügyi dolgozók és tanárok fizetését. Hiába hívogatom a karmelitát, mindig rám csapják a telefont!
Nézd, Ukrajna NEM nyerhet.
Ezt mindenki tudja, a fegyverszállítással is csak olajat öntenek a tűzre.
Az EU és az USA remekül "használja" Ukrajnát, hogy úgymond a saját háborúját vívja.
Az más kérdés, hogy ha így marad, nem lesz katona, ott marad egy szarrá lőtt ország, ahol majd lakosok sem lesznek.
Ez a cél, sajnos Zelenszkij meg asszisztál ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!