Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Verhofstadt mire alapozta ezt...

Verhofstadt mire alapozta ezt a kijelentését? Nem zavarja, hogy nincs igaza?

Figyelt kérdés

[link]

„Irántól az Egyesült Államokig, Lengyelországig és Magyarországig tudd, hogy az önkényuralom el akarja venni a jogaidat és szabadságaidat, és Európa kezdettől fogva védi őket” A többi államot nem tudom, de hogy jön ide Magyarország?

2023. márc. 9. 08:04
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Verhofstadtot mikor zavarta is valami?
2023. márc. 9. 08:14
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Nincs igaza. Ezt te, mint okosabb ember, tudod. Értem.
2023. márc. 9. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:
63%

Lefordítom neked magyarról magyarra, hogy értsd is amit olvasol.

Az "Irántól az Egyesült Államokig, Lengyelországig és Magyarországig tudd" az kb. annyit tesz, hogy bárhol is élsz a világban...

2023. márc. 9. 08:32
 4/6 anonim ***** válasza:
41%

#1 "

Verhofstadtot mikor zavarta is valami?"

Minden esetben ha a fidesz-kormányról volt szó. Ott minden zavarja.

2023. márc. 9. 09:46
 5/6 anonim ***** válasza:
44%

Nézz rá a munka törvénykönyvére te buta birka, aztán majd meglátod miket vett el tőled orbán és milyen rabszolgát csinált belőled.

A németek meg már 32 órát dolgoznak egy héten.

2023. márc. 9. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:
46%

#5 Ránéztem.

Segíts már kicsit, mert nekem semmi olyan nem jött ki belőle amit elvettek volna tőlem!

Sorold már fel kérlek miket is vettek el, mert az elmúlt években sokaktól kérdeztem már hogy konkrétan mi az ami olyan nagy baja van a munka törvénykönyvével, de választ sosem adtak, csak jött a szokásos általános szöveg.

2023. márc. 9. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!