Más is úgy tudja, hogy Ukrajna azért kakaskodott az oroszokkal, mert az USA bepalizta? Elhitette velük, hogy ők is élhetnének olyan jól kb. mint egy német?
Amikor kitört a háború, azokban a napokban, beszélgettem egy ukránnal WoW-on. Azt mondta meg fogják ölni Putyint, mert visszatartja őket a fejlődéstől mesterségesen, pedig ők is élhetnének magas színvonalon, Európai színvonalon.
Azóta amúgy nem nagyon láttam a palit, azt tudom róla, hogy besorozták, sőt már alig várta hogy mehessen "huszárnak", talán azóta már nem is él... ki tudja.
De amúgy ez pont az USA propagandája volt Ukrajnának. Ha lett volna egy kis eszük az ukránoknak (de nem volt), nem dőltek volna be ennek. Itt van a mi példánk is, mi is pont olyan szarul élünk mint az ukránok, mert itt sokkal magasabbak az árak. Kicsit magasabbak a bérek mint Ukrajnában, de az életszínvonal nem számottevően jobb, pedig EU-s ország vagyunk. Ebből látszik mennyire hazug propaganda ez az egész.
Tényleg elhitték az ukránok, ha kiprovokálnak egy háborút Oroszország ellen, akkor majd ők is úgy élhetnek kb. mint egy német, francia, holland?

én úgy tudom, hogy Zelenszki valami hajó ügyben perlekedett Putyinnal. Aztán jött a vita, hogy akkor Ukrajna Náto tag legyen, de Zwlenszkinek ez nem tetszett.Aztán elkezdett háborúzni és sajnáltatta magukat Zelenszki. Hol könyörgött,hol dúlt azokkal is akik segítettek nekik.
Azért segítenek az Ukránoknak, hogy kifigyeljék az oroszok hadi dolgait. Aztán Amerika akar velük hadba szállni. Erről szól ez az egész. Aki ezt nem látja az vak. Mindig mindenki csak saját érdekeiböl segít a másiknak.

11: rosszul tudod. Össze-vissza hülyeségeket írsz. Az orosz oligarchák jachtjait a háború kitörése után foglalták le nyugaton. Putyin a sajátját még időben kimenekítette Németországból.
Ukrajna NATO-tagsága már 2008 óta napirenden van, amikor Zelenszkij még seholsem volt.

Én Instagramon sok oroszt is követek. Én azt látom, hogy Oroszországban semmivel nem rosszabb az életszínvonal, mint Magyarországon vagy Csehországon.
Sztálinnal az a baj, hogy őt nem választotta meg senki, őt "megörökölték" az oroszok, és a többiek, ellenben Hitlert a németek megválasztották, teljesen önként. Ez nagy és nyilvánvaló különbség.
Továbbá ki határozza meg, hogy ki az ukrán, és ki az orosz ? Ha olyanjuk van az ukránoknak, még Voronyezsre is bejelentik az igényüket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!