Jobb vagy rosszabb lett volna egy fehér Európa?
Félreértés ne essék, nem vallok szélsőjobboldali eszméket, mert nem. Ha azt vallanám, akkor aktívan részt vennék azokban a dolgokban, stb, stb, de csak egyszerű fehér, heteró, keresztényként próbálok érvényesülni.
A kérdésfelvetésem az lenne, hogy mi lett volna ha sikerül Hitler nagy mesterterve? Komolyan mondom, hogy fogok olvasni ezután ilyen könyveket, ami arról szól, hogy mi lett volna ha a náci Németország nyeri a II. világháborút. És nem azért mert az ember rasszista lenne, hanem egyszerűen ez egy létező út volt Európa előtt. Ami nem sikerült. De lehetett volna.
Azt is tudjuk, hogy ez a rendes, fehér, keresztény embertípus, akik olyan tényleg rendesen élik az életüket. Mennyivel másabb világ lenne, ha csak rendes emberek lennének Európában. Vagy akár az egész Földön. Bár hozzáteszem a fekete afrikai vagy közel-keleti arab népek, vagy a távol-keletieknek az a saját részük szerintem is. Tehát ott meg semmi keresni valója nem lenne fehér embernek pl. Én pl. teljesen megvetem azt a "harcművész mestert" is, aki tudod Kovács Béla, lipótvárosi 4. emeleti panelban oktatja a kung fu-t, és ő rá úgy kellene tekintenem, mint egy igazi kínai shaolin szerzetesre. Egyszerűen nem hiteles.
Most kicsit csapongok a témák között, de remélem valakinek érthető a mondanivalóm.
Azt hiszem, hogy a rasszok keveredése semmi jót nem szül. Vagy legalábbis nagyon fájdalmas átalakulást okoz, főleg a fehér emberek számára.
Ezt a romlottságot egyre kevésbé tudom elviselni. És a romlottságot nem a fehér ember okozza önmagának, hanem ezt hozta magával Európába a mindenféle népcsoport. Ha valaki tud jó ellenérvet mondani erre, azon elgondolkozom, csak már annyit tapasztaltam és az élet főszabályaival már annyira tisztában vagyok, hog nehéz meggyőzni az ellenkezőjéről.
egyszerű fehér, heteró, keresztényként próbálok érvényesülni"
Az vagy te, patkány
Nem, a patkányok kisebbségben vannak.
Te pl egy hülye patkány vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!