Hány ember él Ukrajna azon területein ami tényleg ukrán irányítás alatt áll?
Figyelt kérdés
Elméletileg 43,8 millió lakosa volt 2021-ben, de ahogy néztem 2014-ben alig esett a lakossága, szóval a hivatalos statisztikákba továbbra is beleszámolták az elcsatolt területeket is. Krímben 2 millióan éltek, a szakadár területeken nem tudom mennyien lehettek.
ENSZ statisztikák szerint a háború megindulása óta 8,1 millió ukrán menekült el, az utóbbi 3 hétben 40 ezer ember se hagyta el Ukrajnát, ami azért szerintem minimum érdekes adat, egy olyan országban ahol épp háború van.
2023. márc. 1. 11:00
1/7 anonim válasza:
0, mivel az a senki földje, így az ukránoké sem.
2/7 anonim válasza:
20-26 millió közti becsléseket olvastam.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is hallottam ilyen 23-25 milliósat de akkor mégis hol van a többi ember? Vagy kiket számoltak bele a régi 43 millióba és azokkal mi lett?
2023. márc. 1. 11:28
5/7 anonim válasza:
Szerintem még nincsenek hivatalos számok.
6/7 anonim válasza:
Aki tudott elmenekült, a többire a vágóhíd vár a diktatúrában.
7/7 anonim válasza:
0 azaz nulla
A lakosság 2/3-a amerikai liberális diktatúra alatt él egy bábkormány alatt, a maradék 1/3 pedig orosz diktatúra alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!