A koronavírust direkt terjesztették el, hogy megfigyeljék mennyire kontrollálható az emberiség?
Posszantottam egy sopronit, megkavargatom a pörköltet a tűhelyen, és majd ránézek milyen válaszok jönnek.
Talán te is kérsz egy kicsit belőle?
Már hogyne létezne? Vagy akkor szerinted mivel van tele a sűrgősségi? :>
A kérdésre válaszolva nem. Rengeteg járvány volt már. Mi azon a meglepő hogy most is van? Várható volt hogy előbb utóbb lesz valami.
Ha a embert bezárják egy éve és folyamatosan szuggerálják, hogy beteg vagy, akkor egyszer csak beteg leszel, úgy, hogy akár bele is halsz.
"Rengeteg járvány volt már."
Jó, de azokat egy valós, fizikailag is létező kórokozó okozta.
Egyébként egyesre visszatérve: én is akkor kezdek magamon tüneteket érezni, amikor nekiállok híreket olvasni, vagy gyakorit olvasni-írkálni.
Amikor kimegyek a szabadba, autókázok messze-messze, akkor bezzeg sosem érzek semmilyen tünetet. 5 voltam.
Miért? Akkor ezt mi okozza? A vírus általában fizikailag is ki tölti a teret🤔
Már megírta az eltitkolt igazságok amiket mindenki tud pont hu, hogy a vírust, ami nem is létezik, szándékosan terjesztették el, hogy mindenki felvegye az oltást. Ez azért fontos, hogy a háttérvilágkormány, amikor majd kiírja a világválasztásokat, akkor lejárathassa oltásellenességgel a háttérvilágellenzéket. Ugyanis a jelenlegi háttérközvéleménykutatásokban nem állnak túl jól a járvány és kedvezőtlen gazdasági következményei miatt. Ki van ez találva nagyon ravaszul, de szerencsére egyre többen látják át, hogy igazából nem is úgy van.
Több cikket szentelt a témának a láss a lényeg helye mögé pont hu is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!