A koronavírust direkt terjesztették el, hogy megfigyeljék mennyire kontrollálható az emberiség?
#19 Azért, mert ez csak egy álvírus. A végső cél a népesség 90%-ának kiirtása. De ha ezt egy erős vírussal csinálnák, akkor kilógna a lóláb, és az emberek nem kapnák el. Helyette inkább van ez az álvírus, ami igazából senkire se veszélyes, csak a bábkormányok terjesztik a rossz hírét. És amikor majd kiirtja az emberiség 90%-át, a többieket pedig beoltják 5G mikrochipekkel, amivel lehet őket irányítani, akkor válik teljessé az uralmuk. A maradék 10%-nyi rabszolga elég ahhoz, hogy a háttérhatalom számára fontos munkákat elvégezzék, mint az ipari termelés és a migráció.
Szerencsére egyre többen veszik észre a dolgot. Így talán van remény arra, hogy egyszer valóban szabadok leszünk.
"Nem mondom nem gyenge, de azért tényleg úgy van hogy rengeteg vírus be előzi:D"
Mert nem a vírus a lényeg, hanem az oltás.
Emlékeztek amúgy az 1993 februári nagy influenzajárványra?
Én akkor 10 éves voltam, benne is voltam. Az orvosi rendelőben mennyien voltunk egymás hegyén-hátán (az egyes körzetek ajtói között 3-3 méter volt kb.)
Volt valaki maszk? Rajtunk avagy a kísérőkön?
21
De magában nem sokáig tud létezni, max egy-két nap, de lehet, hogy sokat mondtam.
(NB. Nem összekeverendő a régi-régi szunnyadó baktériumokkal, amikkel szemben okkal kell védőruhát ölteni (pl. régészet)
Mert a baci az élőlény, ami akár betokozódva elvan mint a befőtt, de a vírus nem ilyen, hanem gazda nélkül viszonylag rövid időn belül megszűnik - ez talán jó kifejezés)
Azért annyira sokan nem haltak bele abba az oltásba🤔
#23: Szerinted mi ironikus van azon, hogy rabszolgák vagyunk? És nem most kezdődött. Ha felmégy a föld alá rejtett régészet pont hu-ra, akkor láthatod, hogy a legújabb ásatások bizonyítják, hogy már a neandervölgyit is elnyomta az ősháttérhatalom. Egy csomó kőeszközön megtalálták a szabadkőművesek jelét. Ez már tényleg nem lehet véletlen.
Talán soha nem voltunk olyan közel a szabadsághoz, mint most, de abszurd módon egyszerre a totális rabság is a levegőben lóg. Soha még nem volt ekkora a tét. Ezzel csak egy nagyon aljas vagy nagyon ostoba ember ironizálni, és én egyik se vagyok.
Jaj igen fő érv, biztosan fideszes vagyok jaj, kivédhetetlen, hatalmas érv. Nem is az, hogy tanultabb az ember, neeem.
[link] dr. Harry Baals :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!