Bakhmut eleste után mi várható?
Bahmutból sok egység visszavonulhatott Csasohov Jarig, valszeg ott is ellesznek pár hónapot a Wagneresek. Utána Kramatovszk és Szlavjanszk is nagy falat lesz, még ha jól is mennek szerintem azt is hónapokig fogják lőni.
Utána viszont nagyobb települések nincsenek a Dnyiproig, Pavlohrad kivételével. Persze ez se jelent semmit, Vuhleradnál szopnak az oroszok a legtöbbet, pedig egész kicsi város, sőt ott tudnak egyedül az ukránok támadást kezdeményezni.
Kérdés hogy a beljebb levő donyecki településeket mennyire készítettek fel a védekezésre és mennyi kapacitása van az ukranoknak (ember, lőszer), de szerintem az oroszok örülhetnek, ha egyáltalán donyecket sikerul el foglalniuk egy-két év alatt.
@8-9!
Szerintem tudjátok mire gondoltam csak érzelmileg nem tudtok megbarátkozni vele.
Azért látjuk a jeleit az ukrán fáradásnak a nagy propaganda mellett is. Ukrajna nem egy feneketlen zsák. Amikor már a földön fekvő, vergődő ukránokat kell besorozni akkor látható a nagy kezdeti nemzeti öntudati lelkesedés hogyan darálta az emberi pszichikumot. Amikor egy frontra küldött ukrán kiskatona átlagos életideje 4 óra az azért eléggé felörlő tud lenni egy társadalom számára és ideje lenne észbe kapnia egy ilyen helyzetben a vezetőnek, hogy igazságos-e további embereket halálba küldenie amikor nincs remény győzelemre. De ugye tudjuk, hogy a Black Rock-é az ukrán termőföld 30%-a, sajnos idegen érdekek is diktálnak és a modern "Kossuth Lajosunk"-nak is kellenek a boldog nyugdijas évek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!