Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mivel lehet megcáfolni, hogy...

Mivel lehet megcáfolni, hogy az ukrán háború nem amiatt kezdődött, hogy 2014 óta Ukrajna folyamatosan öli és üldözi az orosz kisebbséget? A nyugatot nem érdekli a több tízezer meggyilkolt orosz civil?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=lIolyblFadQ

Az ENSZ ülésen az ukrán külügyminiszter az ukrán áldozatokra való emlékezés céljából kért egy perc néma csendet, erre az orosz diplomata közölte, hogy a 2014 óta üldözött és meggyilkolt oroszok miatt is lehetne megemlékezést tartani.

Aki szerint az oroszok az agresszorok azok hogyan tudják megcáfolni, hogy az ukránok ölték az orosz kisebbséget, ami a háborúhoz vezetett?

2023. febr. 27. 20:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ott voltam, láttam, hogy nem ölték meg őket, hanem feltámasztották. Tessék, megcáfoltam.
2023. febr. 28. 19:15
 22/29 anonim ***** válasza:
29%

Nem volt ott tömeges öldöklés, csak lassú ellehetetlenítés, sanyargatás. Plusz a szakadár megyékben 2014 óta folytak kisebb harcok az oroszok és ukránok között.

Az ukránok csúnyán provokálták Oroszországot több módon is emelett.

Nem tartom kisebb bűnnek azt, ha valaki a szomszédját folyamatosan idegesíti, kínozza és bizonytalanságban tartja, mint azt hogy a szomszéd ezt megelégeli, átmegy hozzá, és lepofozza.

2023. márc. 1. 08:09
 23/29 anonim ***** válasza:
53%
22, tehát azt mondod, ha a szomszéd kutyája egész nap ugat, meg megfogja a csirkéimet, akkor átmehetek, megölhetem, és felgyújthatom a lakását, kocsiját? Ha már a párhuzamoknál maradunk.
2023. márc. 1. 17:25
 24/29 anonim ***** válasza:
42%
A 'nagy büdös demokráciában',a az ugatós rühes dög átmegy a területedre,ahol megöli a tyúkjaidat akkor +védheted a tulajdonodat.!
2023. márc. 1. 21:04
 25/29 anonim ***** válasza:
Most már jól elkanyarodtunk az eredeti kérdéstől, bár az még nagyon homályos: hogy hogyan sanyargatták, hogyan lehetetenítették el, hogyan provokálták az oroszokat.
2023. márc. 2. 06:14
 26/29 anonim ***** válasza:
59%

#25:

Az ukrajnai orosz kisebbséget tudjuk, hogy sanyargatták az ukránok. Az oroszok gáz és olaj üzletét évekig rontották Európa felé. A vezetékeket megcsapolták, hatalmas adósságot halmoztak fel. Többször el kellett zárni miattuk, majd a Déli-áramlat vezeték is az ukránok miatt épült ki sok milliárdért. Mert a Barátság vezeték már ehyhén szólva nem volt barátságos.

Erre jött rá a NATO-val való fenyegetés, atomfegyverek telepítése Ukrajnába, biológiai fegyver kisérletek híre. A viszony egyre mérgesedett. Az oroszok több ok miatt elégelték meg az egészet. Nem akartak nagy háborút, nem számítottak az ukránoktól ellenállásra. Azt hitték könnyen bevonulnak Kijevbe, megdöntik a jelenlegi hatalmat és bábkormányt tesznek a helyére sok áldozat nélkül.

Eléggé elszámolták magukat.

2023. márc. 2. 10:55
 27/29 anonim ***** válasza:

Amit felsoroltál (ha minden igaz is - vagy nem)

nem indok arra a förtelemre amit művelnek.

2023. márc. 2. 11:07
 28/29 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem sem indok, de az ukránok erősen rázták a pofonfát. Ezt sok pofátlanságot vakmerőség volt elkövetniük. Nem is tudom miben bíztak. A nemzetközi jogban, vagy a szláv testvériségben?

Pont nekik kellene legjobban ismerniük az oroszokat.

2023. márc. 2. 14:11
 29/29 anonim válasza:
2023. szept. 19. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!