Mivel lehet megcáfolni, hogy az ukrán háború nem amiatt kezdődött, hogy 2014 óta Ukrajna folyamatosan öli és üldözi az orosz kisebbséget? A nyugatot nem érdekli a több tízezer meggyilkolt orosz civil?
https://www.youtube.com/watch?v=lIolyblFadQ
Az ENSZ ülésen az ukrán külügyminiszter az ukrán áldozatokra való emlékezés céljából kért egy perc néma csendet, erre az orosz diplomata közölte, hogy a 2014 óta üldözött és meggyilkolt oroszok miatt is lehetne megemlékezést tartani.
Aki szerint az oroszok az agresszorok azok hogyan tudják megcáfolni, hogy az ukránok ölték az orosz kisebbséget, ami a háborúhoz vezetett?
Akkor az is orosz propaganda lenne amikor Merkel elismerte hogy sosem akarták vérehajtani a minszki megállapodást ? Ezt nálunk úgy mondják hogy hazudtak.
Ezek után hogy tárgyaljon bárki a nyugattal ?
Leírom még egyszer - hátha most felfogod:
Legalább (csak) egy link kéne ami igazolja ezt az állítást. Nemzetközi sajtó tele van fotókkal videókkal, hogy mit művelnek az oroszok Ukrajnában. Arról egyetlen egy képet egyetlen egy videót nem láttam hogy az ukránok ölik az oroszokat.
"Arról egyetlen egy képet egyetlen egy videót nem láttam hogy az ukránok ölik az oroszokat"
Pedig van sok, csak ezekkel manapság nincs annyira tele a függetlenobjektív. :D Pl 2014 Odessza, de a tavaly februári események előtt fura módon még a nyugati média is aggasztónak tartotta az ukrajnai neonáci helyzetet, vannak szintén nyugati média által készített olyan riportok, ahol az ukrán gyerekeket oroszgyűlöletre nevelik, van nyugati jelentés ukrán háborús bűnökről (pl OSCE, közel száz oldal, de ez csak egy a sok közül) stb...
Az már más kérdés, hogy az oroszok - megjegyzem ugyanúgy ahogy az ukránok-, túloznak.
Video, fotó, stb. Eddig csak mellébeszélsz.
Az oroszok kegyetlenkedéseiről sokat láttam.
Pl.Az oroszok szerint:
Az ukránok szereztek egy csomó hullát, szétszórták
Bucsa-ban, a vérengzés megrendezett volt.
Orbán szerint:
Az ukránok háborúpártiak, nem akarnak békét.
Nem tudni, hogy gondolja, erről sosem beszél.
(valószínű ukrán területeket nem akarnak átengedni
a megszállóknak)
Parancsolj, mondom ez csak egy a sok közül. *De nyugatit kapsz, hogy nehogy azzal gyere, hogy ez csak orosz propaganda.
War crimes of the armed forces and security forces of Ukraine: torture and inhumane treatment
*Bár az amnesty international tavalyi jelentése után nyomták a kretének, hogy ezek is oroszpártiak lettek, biztos lefizették őket stb... :D
A pdf elején egy "bántalmazott" kéz aztán duma, duma, duma.
#17-es
Kitaláció, hazugság az egész.
#18-as.
Egy fotó a többi csak duma, nem meggyőző.
Mivel a szocializmusban nőttem fel, soha nem csíptem őket.
Akkor még Ukrajna is a Szovjetunióhoz tartozott.
A háború kitöréséig nekem "egyhülyeség" volt.
Egyikőjük sem érdekelt, talán még az Ukránokra nehezteltem
kicsit inkább pl. átjártak szavazni meg ilyenek.
Ukrajna Európa felé akart (akar) közeledni. Erre az
oroszok - mondva csinált - indokkal lerohanják őket.
Az oroszok menjenek haza, senki nem fogja őket otthon
vegzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!