Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jobb lenne a világ, ha fennmar...

Jobb lenne a világ, ha fennmaradtak volna a gyarmatok szerintetek vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés
Tehát pl. India Nagy-Britannia része lenne, Kongó Belgiumé, Marokkó Franciaországé, Ferenc József Föld Ausztriáé, Namíbia Németországé stb.

2023. febr. 27. 18:51
A kérdező szavazást indított:
Jobb lenne
Nem lenne jobb
15 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem. Nehéz lett volna már fentartani a gyarmati rendszereket.
2023. febr. 27. 18:52
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Most is vannak gyarmatok. Pl mi. Csak másnak nevezik. Nem tűnődtél el azon miért van csak nyugati moslék a szupermarketekben? Miért nem kapni hazai ruhanemüt, cipőt, illatszert, kozmetikumot =semmit?
2023. febr. 27. 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha jól értem, mot kiirtál egy kérdést arról, hogy jobb hely lenne-e a világ, ha a régi elnyomó rendszerek továbbra is működnének?????

Komolyan CSAK ennyire vitted?

2023. febr. 27. 18:54
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Azt hiszem, a kettes idióta összekeveri a szabad versenyt és a demokráciát a cipőbolti kinálattal. :)
2023. febr. 27. 18:56
 5/12 anonim ***** válasza:
10%
A Ferenc József Föld sose volt Ausztriáé.
2023. febr. 27. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
2! Emelj már le csak néhány "nyugati moslékot" a polcról, jó kétharmada magyar termék, mert fun fact: ami közelebbröl jön az olcsóbb!
2023. febr. 27. 19:03
 7/12 anonim ***** válasza:
25%
Egy magyar gyárban más a mosópor keverési aránya ha német címkés zacskóba töltik mint a kelet európai címkés zacsóba töltött. Biztosan mások a vásárlói elvárások keleten.
2023. febr. 27. 19:18
 8/12 anonim ***** válasza:
38%

JOBB!

- Dél-Afrika. Mi lett ott te?

- Meg egész fekete Afrika. Mindenki lelépett a gyarmattartók közül, azóta bozótvágóval ölik egymást. Most kezd rend lenni, hogy Kína megvette.

2023. febr. 27. 19:27
 9/12 anonim ***** válasza:
57%

7! Mondjuk nem tudom igaz-e, de tudod van olyan, hogy nemzeti szabványok! Van olyan termék, ami pl. Magyarországon el sem készülhet, másutt meg igen vagy fordítva.

Emlékszem pár éve azt hiszem Lázár János ugyanezt pedzegette mint te, hogy a "nyugatimultikszemétteltömikamgyartésezbotrány" erre uccu neki fel is állítottak valami hivatali csoportot, aminek ezt kellett kivizsgálni!

A végeredmény: Sok magyarországi termék jobb minőségű volt, mint a nyugati vagy azért tért el, mert más gyártási eljárással, szabvánnyal csinálják. El is hallgattak a nagy multialázós projekttel utána!

2023. febr. 27. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:
57%

Én meg egy olyan cikket olvastam ahol azt bizonygatta a gyártó hogy az eltérő nemzeti igényeket akarják kielégíteni. Ezért a magyar piacra készült termékben kevesebb almasűrítményt kap vevő a ciderbe és kevesebb mogyorót a csokiba mint az angliába szállított termékbe.

Gondolom te is így szereted.

Mert Brüsszelben elfogadták ezt a választ.

2023. febr. 27. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!