Mit keresnek nálunk sorköteles ukrán férfiak ? Miért nem mennek haza harcolni ?

Ez nem olyan háború, ahol hosszútávon győzhetnek.
Nyilván, nem akarnak meghalni.
Amikor azt kérdezem hogy miért nem hajlandóak tárgyalni az ukránok a békéről tehát katonák életének a megmentéséről akár területvesztés árán is, a hozzád hasonlóak (de én nem mondom rád hogy szardarab) mindig azzal jönnek hogy ha bennünket támadtak volna meg az oroszok akkor is lemondanák-e területekről.
Akkor mi a probléma azzal hogy menjen mindenki haza harcolni és legyen már vége.

#5: haza nem mehetnek, hogy megváltsák a világot, mert tudhatnád, hogy mint katonaszökevényt a saját főnökei tarkónlövik.
Ha oroszoknak megadják magukat, szintén tarkónlövés..
Nos marad a bujkálás..

Nekem van sok ukrán srac munkatársam.
Először kis proli suttyónak néztem őket ahogy hajtottak.
Aztán beszèlgettünk.
Az egyik állatorvos.
A másik elektro technikai mérnök.
A harmadik sebész doki.
A negyedik boncmester.
Mindannyian diplomas emberek...
És a főnökükként én szégyellem magam, hogy az ukrajnában szerzett diploma az eu ban semmit se ér es ilyen képzett ertelmes emberek dobozokat rakosgatnak egy raktárban.

"Zongoreszkijt én tisztelem, hogy ezt a senkiházi gci puttyancsot megtanítja az Ukránok Istenének a tiszteletére."
Idáig ez nem úgy néz ki.
Amúgy milyen Istent kellene tisztelni Putyinovicsnak, vagy akár másoknak? A fenyegetőző, agresszív attitűdöt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!