Fideszesek! Mit szóltok ahhoz, hogy az ENSZ megszavazta, legyen béke Ukrajnában?
7 ország szavazott nemmel a békére, köztük Oroszország. Nem lehet, hogy akkor csak Oroszország háborúpárti?
"Az összes többi humbuk, hogy így meg úgy népirtják az oroszokat"
Ugyanolyan humbuk a bucsai mészálás is a mozgó halottakkal.
12-es
Te nyomorult menj ki nézz körül utána mond, hogy kamu.
Vittem oda segélyszállítmányt, azt kívánom az ilyen taknyos idiótáknak éljék át azt ami ott volt.
Te idióta oda megyek ahová küldenek.
Azt mondtad nem történt bucsában semmi hogy az kamu, menj ki nézd meg mi van ott.
Hajrá megnézném a fejed ha meglátnád a valóságot.
Nem vagyok Fideszes, de nem értem a kérdést.
A magyar államvezetés határozottan békepárti, folyamatosan a tárgyalások megkezdését sürgeti.
Az egészen bizonyos, hogy valamilyen kompromisszum vezethet csak a békéhez, vagy valamelyik háborús fél teljes katonai veresége, de az hosszú és nagyarányú öldökléssel járhat csak.
Mi köze van a Fidesznek a háborúhoz, mikor mindenképpen, még saját szövetségeseivel is szembe menve ki akar maradni belőle?
Sok kérdésben nem értek egyet a kormánypárttal, de ezt teljes mértékben osztom, tárgyalások nélkül nem lesz belátható időn belül vége az öldöklésnek.
Az ENSZ Izraelt is felszólította, hogy minden atomfegyverét szerelje le, és az atomerőműveit adja át a NAÜ-nek ellenőrzésre.
Itt is igaz a régi mondás, miszerint minden törvény annyit ér amennyire be lehet tartatni.
"Itt is igaz a régi mondás, miszerint minden törvény annyit ér amennyire be lehet tartatni."
Nem ez volt a kérdés.
#18 Az volt a kérdés, hogy mit szólunk hozzá.
Ő ezt szólta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!