Biden most volt ugye Ukrajnában. Megnézte a náci kollaboráns szobrát és lerótta a tiszteletét előtte?
Lviv-ben egy hatalmas Bandera szobor áll valamelyik téren. Ő egy fasiszta, antiszemita, náci kollaboráns volt aki úgy várta a német hadsereget (mikor megindult a Barbarossa hadművelet) mint felszabadítókat. Ez történelem, nem lehet már megváltoztatni. Amúgy is, nem csak ők voltak akik kollaboráltak a nácikkal.
Na de én még sehol sem láttam Ante Pavelic szobrot kiállítva Horvátországban, Antonescu szobrot valamelyik román téren, Vidkun Quisling szobrát Norvégiában de hogy helyben maradjunk Szálasi Ferencről bármit is Magyarországon. Egy Horthy mellszobor kiállítása is milyen reakciókat vált ki egyes emberekből, pedig őt nem is lehet egyszerre említeni a fenti alakokkal.
Az az ország aki mint áldozat a háborúban hogy engedhet meg ilyet? Aki EU és Nato tag akar lenni az hogy engedhet meg ilyet? Hogy várhatja el a nyugat segítségét, miközben ilyen emberről állít 7 méteres szobrot, aki ártatlan oroszokat, lengyeleket, zsidókat adott át és öletett meg a második v.h. alatt? Ez nem kettős mérce?
"El vagytok tévelyedve. Az orosz nem azonos a szovjettel."
Ja, igen, el is felejtettem, hogy mekkora kedvence lett a "2. Ukrán Front" szókapcsolat, és tavaly óta a kirohanásaiban ő is úgy mondja már, hogy a nagybácsit ukránok lőtték fejbe. Köszönöm az észrevételt! Majd megkérdezem, hogy 89-ben mit skandált, simán kinézem belőle hogy rezzenéstelen arccal feleli, hogy "ukrik haza" :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!