Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Biden most volt ugye Ukrajnába...

Biden most volt ugye Ukrajnában. Megnézte a náci kollaboráns szobrát és lerótta a tiszteletét előtte?

Figyelt kérdés

Lviv-ben egy hatalmas Bandera szobor áll valamelyik téren. Ő egy fasiszta, antiszemita, náci kollaboráns volt aki úgy várta a német hadsereget (mikor megindult a Barbarossa hadművelet) mint felszabadítókat. Ez történelem, nem lehet már megváltoztatni. Amúgy is, nem csak ők voltak akik kollaboráltak a nácikkal.

Na de én még sehol sem láttam Ante Pavelic szobrot kiállítva Horvátországban, Antonescu szobrot valamelyik román téren, Vidkun Quisling szobrát Norvégiában de hogy helyben maradjunk Szálasi Ferencről bármit is Magyarországon. Egy Horthy mellszobor kiállítása is milyen reakciókat vált ki egyes emberekből, pedig őt nem is lehet egyszerre említeni a fenti alakokkal.

Az az ország aki mint áldozat a háborúban hogy engedhet meg ilyet? Aki EU és Nato tag akar lenni az hogy engedhet meg ilyet? Hogy várhatja el a nyugat segítségét, miközben ilyen emberről állít 7 méteres szobrot, aki ártatlan oroszokat, lengyeleket, zsidókat adott át és öletett meg a második v.h. alatt? Ez nem kettős mérce?

2023. febr. 24. 00:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Slava banderistan! Előre ukrán fasiszták!
2023. márc. 31. 20:14
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
Sose fogom megérteni, miért működik ez az "ukrán fasiszták" narratíva fasisztákon. Apám is ugyanezeket hajtogatja ahányszor beszélünk: nácik, Banderasz, Azov, miközben ő maga is antiszemita, rasszista, Jobbik -> Fidesz szavazó Hitler-apologéta, akinek a nagybátyját poénból lőtték agyon az oroszok az anyja (nagymamám) szeme láttára. És most szitokszóként használja a nácit, mintha ő maga ne lenne az. Teljes agyrém.
2023. márc. 31. 20:36
 13/18 A kérdező kommentje:
El vagytok tévelyedve. Az orosz nem azonos a szovjettel. Azért hajtogatják a fasiszta szót mert az ukrán kormány egy rohadt puccs miatt van most hatalmon. Janukovicsot teljesen legális módon szavazták meg, erre a felforgató tömegek, akik külföldről kapták a támogatást nekiáltak gyilkolászni. Tudom hogy szerintetek csak 2022 februárja óta van háború, előtte egy idióta ukránzászlósat se láttam sehol, de ez már jóval előbb elkezdődött, és annak a miértjét elvetitek, letagadjátok.
2023. márc. 31. 22:52
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

"El vagytok tévelyedve. Az orosz nem azonos a szovjettel."

Ja, igen, el is felejtettem, hogy mekkora kedvence lett a "2. Ukrán Front" szókapcsolat, és tavaly óta a kirohanásaiban ő is úgy mondja már, hogy a nagybácsit ukránok lőtték fejbe. Köszönöm az észrevételt! Majd megkérdezem, hogy 89-ben mit skandált, simán kinézem belőle hogy rezzenéstelen arccal feleli, hogy "ukrik haza" :))

2023. ápr. 1. 09:45
 15/18 anonim ***** válasza:
29%
Természtesen most ezek a jó nácifasiszták akik seggét nyalni kellene, ahogy a lengyelek is "elfelejtették" volhíniát.
2023. ápr. 1. 10:10
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Szeretem, mikor nácik náciznak.
2023. ápr. 1. 10:27
 17/18 anonim ***** válasza:
78%
Elképesztő, hogy a magadfajta náciknak tényleg nincs semmi önreflexiója. Egy lángokban álló, megtámadott, egy ostoba diktátor sokadik hasonló projektjének áldozatul eső országot tudsz nácizni, de azért szerecsenmosdatod azt a Horthy-t, aki alatt az ország lakosságának nagyjából 5%-át kemencékben égették el.
2023. ápr. 1. 10:48
 18/18 A kérdező kommentje:
A komunizmus kiváló munkát végzett jópár polgártársunknál, efelől semmi kétség.
2023. ápr. 1. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!