Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok ahhoz, hogy az...

Mit szóltok ahhoz, hogy az ukránok egyből lecsapnak a "kollaboránsokra", akikre hosszú börtön várhat?

Figyelt kérdés
Az ukrán soviniszta, már-már náci hatalom keretlegényei egyből akcióba léptek, hogy elkapják a hazájukhoz, népükhöz ősi területükön hű orosz "kollaboránsokat", akikre akár 15 év is várhat, már akit nem végeztek ki törvénytelenül az ukrán veszettek. Miután az ukránok már 8 éve terrorizálják az orosz kisebbséget, és szabályos háborút vívtak velük. Tegnap Zelenszkij "elnök" ismét az orosz nép kollektív bűnösségéről hadovált össze valamit, ami szintén nem sok jót jelent az oroszok számára. Sajnos ezeket az embereket valószínűleg Kijevbe szállítják a megszállók, és talán hiába győz majd Oroszország és szerzi vissza ezeket a területeket, bebörtönzik majd őket a bosszúszomjas soviniszták. Tényleg egy ilyen ország állna a jó, demokratikus oldalon? Ilyen az európai értékrend?

2022. szept. 12. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Ezt boyjer zsótitól copypésztelted? :D
2022. szept. 12. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
3%
Most kéne elfoglalni Kárpátalját.
2022. szept. 12. 17:11
 3/6 MDaniel98 ***** válasza:
60%
Háborúban ez már csak ilyen.
2022. szept. 12. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

Jól teszik.

Én itt Magyarországon is összeszedném az összes tetves ruszkiszopkodó putyinista kollaboránst, és deportálnám őket Oroszországba.

2022. szept. 12. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem elkezdtem érdemben válaszolni a kérdésre, de aztán megláttam milyen stílusban fejteted ki a részleteket.

Mivel tulajodnképpen előre megadtad mi a helyes válasz, így fölösleges ide bármit is írni.

2022. szept. 12. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

4+1.

Ugyanerre gondoltam.

Orosszopókat vagy börtönbe zárni, vagy száműzni az országunkból.

2022. szept. 12. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!