Ha kötelező lenne Afrikába kivándorolnotok, melyik országot választanátok és miért?
Dél-afrikai Köztársaság
Éghajlat, gyémántok
Nehéz döntés, négy jut eszembe, amit választanék:
1. Marokkó. Itt már jártam egyszer nyaralni, talán ez a legkevésbé gáz ország az egész kontinensen, majdnem román, bolgár színvonal van. Hátrány, hogy eléggé vallásos muszlim társadalom.
2. Dél-Afrikai Köztársaság. Ez elvileg még Marokkónál is fejlettebb csak nagyon szar a közbiztonság. Viszont megfelelő környéken egész jó élet van. Úgy hallottam itt jókat lehet enni, mert hatalmas vadasparkjaik vannak, a helyiek legalább havonta egyszer esznek antilopot, zebrát, gnút vagy más helyi vadat. Szafarikra is jó ország van itt a bivalytól kezdve a zebrán át az oroszlánig minden tipikus afrikai állat, azokat is jó lenne látni a természetben.
3. Kenya. Úgy hallottam ez egy barátságos, toleráns ország ami afrikai mércével egész jól fejlődik. Innen is indulnak jó szafarik és állítólag a tengerparti bulik is jók, csajozni is ideális hely, a helyiek nem annyira vallásosak hanem inkább az amerikai feketékre hasonlítanak kultúrában.
4. Kongói Demokratikus Köztársaság. Ez sajnos az egyik leggázabb ország Afrikában, de mégis vonzó nekem, mert itt élnek legközelebbi rokonaink, a csimpánz és a bonobó. Azokat jó lenne megfigyelni a természetben.
Nyilván üdülőparadicsomba, ahogy 7-es.
Normálisabb méretű országok közül Észak-Afrika áll hozzánk a legközelebb, szóval mondjuk Algéria nem lenne túl nagy sokk.
Vagy ha már megyünk, akkor menjünk oda vissza, ahonnan jöttünk: Etiópiába :)
Talán nem meglepő módon elsősorban én is a szigeteket választanám:
Mauritius
Seychelle szigetek
Zöld foki szigetek
A kontinensen:
Botswana
Ghána
Zambia (Ott él egy ismerősöm, és szerinte jó hely)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!