Igaza lehet az izraeli szakértőnek az ukrán háborúról?
Csak az a kérdés, hogy Ukrajna kiütéssel vagy kipontozással veszít...
https://www.youtube.com/watch?v=dIhDnTYPjYY&t=1467s
"Mindenkinél van az a pénz..."
Imádom a csávót.
Ha orosz a szakértő az a baj.
Ha kínai, az a baj.
Ha nem folyamatosan fikázta az oroszok állását, akkor az a baj.
Ha izraeli, akkor..... addig kutakodunk, amíg nem találunk valamit.
Sikerült is felderíteni, hogy valamelyik felmenője román.
És kész, innentől kezdve már nem is hiteles az ürge, problem solved.
Ez mi????😂😂😂😂
11: a fordítottja is létezik, hogy aki az oroszokra rosszat mond, az csak nyugati bérenc lehet
Meg kell hallgatni konkrétan ki mit mond, aztán mivel nem tudjuk a valóságot úgysem, ezért mindenki azt hiszi el, ami neki jobban tetszik.
Kevés realista szakértőt találsz.
Castel szerintem nagyon is tisztában van vele, hogy az oroszok Ukrajna után dél felé fognak terjeszkedni és mégis ezt mondja. Nem azért mert szurkol az oroszoknak hanem mert realista. Nem véletlen, hogy Izrael semmilyen fegyvert nem küld Ukrajnának mert már igy is ott vannak az oroszok közel az Irániakkal együtt.
"És kész, innentől kezdve már nem is hiteles az ürge, problem solved."
Külön kiemeltem, hogy a tagnak korrekt szakmai tudása és szakmához köthető végződése van! Csak én úgy érzem, hogy megrendelésre tollja a bullshitot.
A példa erre ott van a videóban, pont a linkelt résznél
"Ukrajna elvesztette a háborút..." majd ugyanő masfél perccel később:
" szerintem ha fogunk látni valamiféle meglepetést... azt én a légi hadszíntérre várom " majd
"...ez az amin megfordulhat a háború dinamikája. Én nem várom azt, hogy a szárazföldi hadszíntéren olyasmi történjen, ami megváltoztatja a háború dinamikáját "
Ez ott van 25:00 és 26:00 között. Senki nem érzi ellentmondásnak? Gyakorlatilag azt mondja, hogy a szárazföldön várhatóan semmire nem képesek az oroszok és ez egybehangzó azzal amit a "mérsékelt" állaspontot képviselő szakértők is mondanak.
Mondom, ez a tag nem hülye, de átlátszó. Simán megrendelésre tolja a bullshitet, és ha ezt a kérdező sem szúrta ki akkor mit várunk az átlag fogalmatlan tv nézőtől?
By the way: most hogy telepakolták Ukrajnát légvédelmi eszközökkel, mit fog csinálni a SEAD képesség nélküli légierő a nagy radarkeresztmetszetű gépekkel?
A csávóval nem az a baj, hogy román zsidó, hanem az hogy illeszkedik egy mintába: hozz valami magyarul beszélő külföldit és vele eladható minden, mert "izraeli szakértő" vagy " német szakértő". Ilyen jelzőg mögé simán be tudod dugni a propagandistákat és a megrendelésre dolgozókat a hazugsággyár zrtnél, mert ezt itthon látványosan bekajálják...
Castel és a realizmus: Rammsteinban eldöntötték, hogy nem engedik lenyomni Ukrajnát és 46 fejlett ország beáll mögéjük. Azután a demens Biden Kijevben kijelenti, hogy átsegítik ezen Ukrajnát. Gyakorlatilag ez a 46 ország azt gondolja, hogy ezt Ukrajna meg fogja nyerni. Mind a 46 fejlett ország katonai és polgári hírszerzése teljesen inkompetens hülyék gyülekezete, mert nem úgy látják mint Orbán és Castle? Biztos? Biztos ők látják rosszul? ( Rácz András után szabadon :P ).
Egy szabadúszó open-source szakértő jobb, részletesebb hírszerzési információk alapján dolgozik mint a Pentagon? NATO?Five Eyes?
Ezt tényleg elképzelhetőnek tartjátok?
"Külön kiemeltem,"
Jó, akkor linkelj olyan cikket, ahol:
1. Az oroszok vagy bárki szerinted nem kummant az orosz sikerről.
2. Az ukránok bármit is elbuktak és szerinted ez igaz.
Te teljesen forditva ülsz a lovon haver? :d
"Megrendelésre"....:d
Ébredj már fel inkább. Aki itt megrendelésre tolja az a 46 ország akiket az amerikai mocsár manipulál meg zsarol. Amig a németeknek nem lőtték szét a vezetékét addig ők is békepártibbak voltak, mostmár tankot is küldenének.
Teljesen igaza van abban Putyinnak, hogy a nyugat hazugságokkal manipulálja az ellenségképeit is meg a saját polgárait is.
A demens Bident meg el fogja mozditani úgyis az amerikai mocsár ahogy fordul a háborús optimizmus Amerikában. Trump már kifejezetten a felfegyverzés ellen beszél.
Castelt nem érdekli az,hogy mit szeretnének hallani az emberek.Egyszerüen fentről leosztja azokat az összefüggéseket amik mozgatják ezt a háborút.Számomra így jobban felfoghatóak a miértek.Ha valaki esetleg szokta hallgatni ,akkor tudja,hogy az olyan kérdésekre mint ,ezek vagy azok elfoglalták xy faluszélét, meg előrementek 2 km-t,-nem is szokott reagálni.Mivel ezek annyira nem releváns dolgok, hogy ezekből messzemenő következtetéseket nem lehet, és felesleges is levonni.
Engem nem érdekel hogy zsidó,vagy erdélyi,vagy akármi,én korrekt elemzőnek tartom.
Azért is,mert ö maga is elismeri hogy szokott tévedni.Ha így van,akkor azt elismeri és korrigálja.
Az még különösen szimpatikus volt,ahogy reagált Rácz Adrásra,amikor az nekiugrott azzal hogy Hitlert méltatta egy előadásán!!
Egyébként az sem igaz hogy a kormánypropagandát tolja.Az ATV ben is volt már.Elmegy sztem bárhova,ha hívják.Az más kérdés,hogy nem mindenhová szeretik hívni,mert nem a megfelelő,elvárt narratívát mondja,hanem azt, amit ő maga fontosnak tart kifejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!