Chuck dorisz kérdése:
Ha közismert, hogy a marhatenyésztés felelős az üvegházhatású gázok kibocsátásának 15%-ért, akkor a fejlett országok mért nem tiltják be a húsmarhák tenyésztését, forgalmazását, és korlátozzák a tejelő marhák tartását, a tejtermékek forgalmazását?
Figyelt kérdés
Szuiciddá válnának a klímacélokat megfogalmazó és a megvalósításban elvileg élen járó országokban élő emberek, ha nem ehetnének marhát, és kevesebb tejterméket fogyaszthatnának? Netán éhen halnának az állattenyésztők, ha át kellene állniuk a szarvasmarhatenyésztésről a baromfi-, kecske-, sertés-, juhtenyésztésre?2023. febr. 18. 13:48
21/23 anonim válasza:
#20: A tejtermékek a legegészségesebb ételek közé tartoznak.
22/23 anonim válasza:
Megerősítem a #20 16:45 Válaszadót.
DV Acélműben védő-ételként adtak tejet, vagy tejfölt, mert gázos, poros egészségtelen munkahely volt. Később otthagytam az acélgyártást, de a tejivásra rákaptam, nagyon sok tejet megittam életemben. 67 éves vagyok, de jó egészségben frissen osztom az észt a neten.
Ha annyi (GMO)szója-lattét ittam volna mint tejet, valószínűleg már régen a hasamra húzták volna a földet.
23/23 anonim válasza:
Azért attól is függ milyne tejterméket fogyasztasz.
Pl egy kefír százszor jobb mint a sima tej.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!