A törökországi földrengésért miért nem Erdogan kormánya a felelős?
San Francisco-ban gyakorlatilag földrengésbiztosan építkeznek hosszú ideje és azóta sosem volt ilyen tragikus természeti katasztrófájuk.
Láttam egy képet amin vmi török építésügyi hivatal épülete full stabil lábakon állt a mellette lévő lakóházból pedig törmelékhalmaz vált. Nyilván kispórolták az anyagokat ill. nem a legújabb földrengésellenes technikával építkeztek.
Mindenki szörnyülködik, de ha nem egy diktatórikus korrupt vezetése lenne Törökországnak, akkor lehet max 1-2 ezer ember hal meg.
Ilyen erős földrengéstől természetes, hogy összedőlnek a házak. AZt csak egy ostoba ember gondolhatja, hogy azért mert "kispórolták belőle az anyagot".
Úgy csinálsz, mintha Erdogan személyesen rángatta volna meg a kőzetlemezt, hogy földrengés legyen.
#3 "Úgy csinálsz, mintha Erdogan személyesen rángatta volna meg a kőzetlemezt, hogy földrengés legyen."
Azt nem, viszont Erdogan személyesen hagyta, hogy minden biztonsági előírást áthághassanak a beruházók jogi következmények nélkül.
"Nyilván kispórolták az anyagokat ill. nem a legújabb földrengésellenes technikával építkeztek." te biztos építészmérnök lehetsz, hogy egy képről így megállapítottad.
Szerintem egy lakóház földrengés biztossá építése lehet 10x annyiba kerülne.
Ne hasonlítsuk már SF-et Törökországgal, teljesen más a gazdasága, meg a világ másik végén van.
Szerintem a te házad se földrengésbiztos, és mi a garancia hogy nem jön egy olyan amiben megsérülhet? Akkor abból is kilopták az anyagokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!