Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek is kár, hogy már...

Szerintetek is kár, hogy már nincs heti hetes, főleg a háború miatt?

Figyelt kérdés
Sokkal jobban megfejtenék, mi történik, mint a sok jelenlegi külpolitikai elemző. A heti hetes szakmailag ezerszer felkészültebb volt.
2023. febr. 17. 20:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
#6: Roppant kínos ez az izzadságszagú elvtársazás, miközben pont a Gálvölgyi az, aki elismerte, hogy ő egy vén komcsi. Amúgy pedig Ceglédi Zoli, Hajdu Steve és Para-Kovács Imre egész jól nyomta, őket kedveltem.
2023. febr. 17. 20:57
 12/21 A kérdező kommentje:
Legalább ők elmondták az igazat mindenről és humorosan! Gondolom itt a kritikusok irigykednek, csak hogy akkor is ez volt az a minőség, amit azóta is mindenki el akar érni. Nézzenek maguk amit akarnak, én maradok a heti hetesnél, meg van az összes cédén.
2023. febr. 17. 20:57
 13/21 anonim ***** válasza:

“ Gálvölgyi intelligens úriember, akit csak a nácik utálnak, a heti hetes megérdemelné szerintem is a főműsoridőt, tanulhasanak a fiatalok miből”

Meg a komcsik = komcsikból lett fideszesek, akik szívük mélyén (még) ma is komcsik, csak elfojtják magukban ezt az érzést, de látják hogy a narancs párt elég közel áll így rájuk szavaznak. Tudják hogy sok antikomcsi is a fideszre szavaz akiknek fogalmuk sincs hogy nem antikomcsik de őket is megnyerik hogy antikomcsik és komcsik is rájuk szavaznak.

2023. febr. 17. 21:18
 14/21 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb mintha hábi nem lenne a heti hetes miatt. Annyi már itt az ember mint a szemét.
2023. febr. 17. 21:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom, én néztem az elején. Fiatal voltam, ennyi a mentségem. Ma már szégyellem, és rossz érzés fog el, ha visszagondolok rá. Mondjuk én az alapgárdát kedveltem, még el lehet mondani, hogy humorosak is voltak az elején, de azért visszanézve a régi adásokat eléggé izzadtságszagúan Fidesz-ellenesek voltak. Tájékozott ember meg max. 1-2 volt köztük, a műsor inkább a Ratyi Klubos bulvárszemét szintjén mozgott. Amikor meg Orbánt leváltották már elég gáz volt, hogy még mindig őket szidták éveken keresztül, Gyurcsányt meg mentegették. Az újabb tagok is egyre szarabbak voltak.
2023. febr. 17. 21:28
 16/21 anonim ***** válasza:
51%

“ Bevallom, én néztem az elején. Fiatal voltam, ennyi a mentségem. Ma már szégyellem, és rossz érzés fog el, ha visszagondolok rá. ”

“ Amikor meg Orbánt leváltották már elég gáz volt, hogy még mindig őket szidták éveken keresztül, Gyurcsányt meg mentegették. Az újabb tagok is egyre szarabbak voltak.”

A Fidesz 13 éve Gyucsányozik, úgy hogy 2009.-ben lemondott.

2023. febr. 17. 21:31
 17/21 anonim ***** válasza:
#16: De az egy politikai párt, nem szórakoztató műsor. A kormánypárti humor azért elég gáz.
2023. febr. 17. 21:47
 18/21 anonim ***** válasza:
51%

“ #16: De az egy politikai párt, nem szórakoztató műsor. A kormánypárti humor azért elég gáz.”

Ezt mondod a Megafonosoknak meg a hírolvasó zombiknak is ?

2023. febr. 17. 21:52
 19/21 anonim ***** válasza:
A heti hetesben az volt a jó, hogy vasárnap késő este adták, akkor amikor a kutya nem nézte a tv-t amúgy sem. A Fidesz meg 0-24-ben tolja a propagandát közpénzből.
2023. febr. 18. 00:34
 20/21 anonim ***** válasza:
#19: Először szombatonként volt, csak évekkel később került át vasárnapra.
2023. febr. 18. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!