Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kitörés-túra résztvevők! Az...

Kitörés-túra résztvevők! Az orosz-ukrán háborúban melyik féllel szimpatizáltok inkább?

Figyelt kérdés
Itt most azokra gondolok, akik nem puszta testmozgásként, fizikai kihívásként tekintenek az eseményre, hanem egyfajta politikai állásfoglalásként, történelmi főhajtásként, emlékezetpolitikai kiállásként is.

2023. febr. 12. 14:09
A kérdező szavazást indított:
Inkább Oroszországgal
Inkább Ukrajnával
Mindkettővel közel egyformán
Egyikkel sem/nem tudom
25 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Mivel a nyugati neonáci mozgalmaknak a legnagyobb támogatója az orosz titkosszolgálat, így nyilván valóan az oroszok mellett álnak.

"ezen az oroszok már nem azok az oroszok"

"meg hát a donkanyarnál se orosz édestestvéreink voltak az ellenség oldalán hanem az ukránok"

2023. febr. 12. 14:16
 2/6 konteós ***** válasza:
44%
látom sok dékás leszavazott ukrajnára :D
2023. febr. 12. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
nem tudom hogy sikerült párhuzamot vonnod a 78 éve történtek emlékére megrendezett esemény és a mai politika között. Mikor a hülyeség szorgalommal párosul gondolom
2023. febr. 12. 16:12
 4/6 A kérdező kommentje:

3:

Kérdéssel provokállak, igaz?:)

Inkább azon gondolkodj el, miért zavar téged a kérdés..

2023. febr. 12. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem provokál engem a kérdés csak egy baromságnak tartom hogy párhuzamot vonsz a két dolog között. Ilyet csak olyan tud írni aki semmit sem ismer a hagyományőrzésről.

Hogy bővebben kifejtsem azok akik részt vesznek ilyen eseményeken főleg a történelem azon kora iránti rajongásból teszik mintsem politikai állásfoglalás gyanánt. 11 éve járok ezekre az eseményekre. alapvetően két tipusu ember van. Az aki a parti miatt van ott mert jó közös szórakozás. És azok akik megszállott rajongók. Az utóbbi van többségben. Egész fura egy csoport, képesek egy darab rozsdás vasért is tízezreket kifizetni, illetve óriási közfelháborodást szít ha valami nem korhűen van ábrázolva. De hogy politikai megfontoltság lenne mögötte az enyhén szólva is erős ferdítés

2023. febr. 12. 17:26
 6/6 A kérdező kommentje:

5:

De csak van nekik is politikai véleményük a jelenkor ilyen jeles hadieseményéről is nem? Ha nincs, akkor a kérdésnek ők nem cimzettjei.

Nem prekudikáltam semmit a kérdésemmel.

2023. febr. 12. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!