Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mikor fordult át a magyarok...

Mikor fordult át a magyarok véleménye Ukrajnáról?

Figyelt kérdés

Emlékszem tavaly, amikor kitört a háború, egymást szidták az emberek, hogy "neked orosz levelezőpartnered van? Te hazaáruló", vagy "soha többet nem szólalok meg oroszul", vagy "fogadj be te is egy ukrán menekült családot, adj nekik szállást, ételt stb"

Nyárig követtem aktívan a helyzetet, azóta se időm, se energiám erre.

Most viszont állandóan hallom és látom, hogy "rohadt Ukrajna", meg " B...i Zelenszkij!", "atomot nekik!" Stb stb.

Mi történt, hogy a magyarok ekkora pálfordulást csináltak? Nagyon lemaradtam valamiről.

2023. febr. 10. 10:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
16%

Egy háború mindig fekete-fehér. Van az agresszor és az áldozat. Oroszország az agresszor, Ukrajna az áldozat. Ennyikee.. 😀

2023. febr. 10. 20:04
 22/27 anonim ***** válasza:
47%
20:04 a te egyszerű fejedben ennyire egyszerű, igen. :)
2023. febr. 10. 20:20
 23/27 anonim ***** válasza:
50%
#22: Nem, a békepártiak fejében ennyire egyszerű és nem is kell bonyolultabb legyen. Mindig minden háborút meg lehet magyarázni, a saját szemszögéből mindig jogosnak tűnhet. Egy háborúmentes világ csak akkor jöhetne el, ha egyetemesen mindenki elfogadja, hogy semmilyen esetben nem indítanak háborút és nem próbálna meg mindig valaki ürügyet keresni rá.
2023. febr. 10. 20:27
 24/27 anonim ***** válasza:
76%

Az emberiség lételeme a háború.

A békés időszakok a rövid és természetellenes kivételek.

Mellesleg most is legalább három tucat háború zajlik a Glóbuszon, de az senkit nem zavar, mindenki természetesnek veszi, mert az is.

2023. febr. 10. 21:01
 25/27 anonim ***** válasza:
#24: Értem, hogy az emberiség ilyen, én viszont akkor is el fogok ítélni minden háborút, ezzel pedig nem vagyok egyedül. A világon bármelyik háborút elítélem, bárki indítja. A különbség, hogy ez a közelben van, így értelemszerűen jobban befolyásol, többet beszélünk róla. De semmivel sem jobbak a szomáliai, vagy arab harcok sem.
2023. febr. 10. 21:17
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hablaty a lényeg, ha te támogatod bármelyik felet, akkor a háborút támogatod, bármit is mond.
2023. febr. 10. 21:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Aki akkor nem szerette őket msot sicns oda értük, simán csaka z egész háború téma már nem annyira érdekes az emberek számára.
2023. febr. 11. 04:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!