Mikor fordult át a magyarok véleménye Ukrajnáról?
Emlékszem tavaly, amikor kitört a háború, egymást szidták az emberek, hogy "neked orosz levelezőpartnered van? Te hazaáruló", vagy "soha többet nem szólalok meg oroszul", vagy "fogadj be te is egy ukrán menekült családot, adj nekik szállást, ételt stb"
Nyárig követtem aktívan a helyzetet, azóta se időm, se energiám erre.
Most viszont állandóan hallom és látom, hogy "rohadt Ukrajna", meg " B...i Zelenszkij!", "atomot nekik!" Stb stb.
Mi történt, hogy a magyarok ekkora pálfordulást csináltak? Nagyon lemaradtam valamiről.
Konkrétan mi változtatta meg a véleményetek arról, hogy "most akkor ki a rossz"?
Mi volt az a pont, vagy mi volt az az érv, vagy propagandahatás, ami miatt áttértetek az eddigietektől teljesen más véleményre?
Mindig is Kremlpárti voltál, nem kell kamuzni.
Tipikus Kremlpárti szóhasználat, sablonszerűen elmondott kis mondóka. Nem tudsz átverni, Kiscsillag! 🙂
#19: Szerintem pedig nagyon is egyértelmű, egyszerűen nem tudok olyan indokot találni, amivel egy háború indokolttá válik.
Ha Oroszországnak vélt vagy valós sérelmei boltak Ukrajnával szemben, akkor zárta volna le a határokat, fogadta volna be az ottani oroszokat, szankcionálta volna Ukrajnát, vagy bármi más eszközzel küzdhetett volna, de ehelyett a legrosszabb utat választotta.
És még mielőtt megkérdeznéd, hogy hol voltam akkor, amikor Amerika támadott más országokat, elmondanám, hogy azt is elítéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!