Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem sok most már Nektek is ez...

Nem sok most már Nektek is ez a Zelenszkij elnök?

Figyelt kérdés

Teljesen politikai oldaltól, orosz-ukránpártiságtól, Fidesz-ellenzéktõl függetlenül!

Agyamra megy!

Állandóan szerepel, a német hírekben is ma ezt mondták: „mint egy popsztárt fogadta õt az EP“

Àllandóan pózol, a neje is fotózáson, meg Washingtonban, mindenhol.

Minden nap valamit „követel“, szó szerint.

Még több lóvét, fegyvert.

Egy éve aszonta, „lehet most láttak utoljára élve“.

Persze! Ahhoz képes k. jól elvan :))

2023. febr. 9. 22:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
85%

20: "Mit tenne a helyében"? Bocs, de neki Amerikából megmondják mit tegyen, mit mondjon. Tudom hogy a z hívőknek ez konteó hogy ő egy báb, szíve joga ebben hinni, de ez kb tény. De gondolom szerinted ezek a kényszer sorozás videók is valami színész rendezte propaganda.

Ha van twittered keress rá: #zelenskiwarcriminal

Ebben a lényeg az lenne hogy nem csak Magyarországon fikázzák z-t, hanem világszinten megosztottak az emberek.

2023. febr. 10. 16:58
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
Erre azért nem válaszolok mert nem akarok itt vitatkozni meg levelez getni senkivel. Véleményemet már leírtam. Örülj a tudásodnak.
2023. febr. 10. 17:52
 23/35 anonim ***** válasza:
89%
Részben ezért van, ez a gyk hogy megvitassuk az ilyet, szóval nyugodtan.
2023. febr. 10. 18:10
 24/35 anonim ***** válasza:
85%
Én nem "most már" unom, hanem az első pillanattól utáltam, és ez csak nőtt. Egyszerűen addig tudnám kínozni, míg levegőt tud venni.
2023. febr. 10. 18:26
 25/35 anonim ***** válasza:
8%
Eleinte nem volt szimpi, de el kell ismerni, hogy kitartóan küzd az országa megmaradásáért. Egy 120 milliós ország támadásával szemben még szép, hogy próbál szövetségeseket szerezni és győzködni őket a minél nagyobb támogatásért. Ahhoz képest, hogy mekkora bajban voltak és vannak, még viszonylag visszafogott is.
2023. febr. 10. 19:00
 26/35 anonim ***** válasza:
16%
Cseppet sem sok. Bar lenne hasonlo belole otthon (Mo) is.
2023. febr. 10. 20:26
 27/35 anonim ***** válasza:
81%
Unalmas már az egész ember, vergődik, mint a partra vetett hal, hisztizik, nagyon idegesítő.
2023. febr. 10. 21:28
 28/35 anonim ***** válasza:
27%

27:

Jaja hiszen “okos enged, szamár szenved” igaz? Ahogy azt a napokban hallhattuk a Mihazánk-Munkáspártos moszkovitától. Ha lenne esze már megadta volna magát a hős felszabaditó szovjet hadseregnek, igaz-e?

2023. febr. 10. 21:34
 29/35 anonim ***** válasza:
22%
Kivancsi vagyok, mit tenne a megafon mogott a sok troll, ha besetalna a lakasaba valaki, ill esetleg MO-ra, es kozolne, hogy ez mostantol a mienk, vagy leves csaladostul....
2023. febr. 11. 12:32
 30/35 anonim ***** válasza:
62%
Körülbelül hét ember nyomul itt egymás mellett. Rányomva a like százalékra ennyi piros pacsnit kap az aki nem hajlandó utálni Zelenszkijt.
2023. febr. 11. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!