Az "ukrán" elnök, Zelenszkij és klikkje nem kért bocsánatot Lengyelországtól a rakéta miatt. Vélemény?
Figyelt kérdés
A legtovább tagadta, hogy ukrán rakéta ölt meg két lengyelt, és esze ágában sem volt bocsánatot kérni, részvétét kifejezni, ahogy egy normális ember tenné ilyenkor, aki nem teljesen szociopata. Sőt, még ő volt megsértve, nagyképűsködött, viccelődött. Ilyen esetben az oroszok is bocsánatot kértek volna...2022. nov. 25. 17:53
1/15 anonim válasza:
Vélemény, ha az orosz politikusok nem kezdik el a háborút azok a lengyelek még mindig élnének meg még sok ezren.
2/15 anonim válasza:
"Ilyen esetben az oroszok is bocsánatot kértek volna..."
🤣🤣🤣
3/15 anonim válasza:
Még jó is lehetne a kérdésed, ha nem lenne ennyire tenyérbemászó a stílus. Miért idézőjeles ukrán elnök? Talán tagadod Ukrajna létét, vagy hogy van elnöke?
4/15 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Szerintem azt tagadja hogy ukrán.
6/15 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Amolyan nacionalista dolog.
Én sem értem.
7/15 anonim válasza:
Mert most ők és az ukránok a nagy hősök, ők biztos nem hibázhatnak, őket mennyei szentként kell tisztelni.
8/15 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
83%-os. Miért pontozol le mindenkit?
9/15 anonim válasza:
Zenkszijből egyre inkább kezd elege lenni a világnak. Ami nem jó jel, látva azt, mennyi mindenben a külfldi segélyekre vannak utalva.
10/15 anonim válasza:
1: Ha a CIA nem szervezi meg a majdani puccsot, vagy legalább utána nem szabotálják el az ukránok a minszki megállapodást, akkor is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!