Európa a következő években elkezd jobban az USA-hoz kötődni gazdaságilag, katonailag?
A mostani kialakult helyzetre tekintettel, mivel az USA fogja adni a gázt Európának (bár ugye ez sem dőlt még el teljesen, függőben van ha jól tudom a kérdéskör), másrészt a keleti uralmaktól (Oroszország, Kína) való távolodás fogja megteremteni szerintem az USA-Európa összekapcsolódást a következő évtizedekben.
Mert Európa nem tud önmaga lenni, valakinek kell fognia a kezét úgymond.
Most az elmúlt években pedig úgy tűnt, hogy Kína lesz az új gazdasági nagy partnere Európának, meg úgy az USA-t meghaladó hatalom. Aztán jött a háború, és eltávolodtak a felek egymástól, nyugat és keletre. Most még éppen nincs kimondva semmi konkrétum, ezekben a hónapokban dől el minden.
Jól mondom?
Európa-USA összefonódás lesz? És ezáltal Magyarország sem marad ki akkor. Én annyira nem bánnám egyébként.

Európa közeledett Kínához?
Ezt akkor is tudták, amikor külön vámot vetettek ki a Kínából érkező cuccokra?:D

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!