Miért olyan jó buli a Nyugatnak és a balosoknak az ukrajnai háború?
"Békés ukránokat fenyegettek meg"
A békés ukránokban azok is benne vannak, akik akkortájt rágyújtottak egy épületet 38 orosz civilre?
12.
Ha nekem a hazámban betíltják az anyanyelvem...katonailag meg van szállva az országom, folyamatosan alsóbbrendű csicskának néznek..én is rágyujtanám ezen rendszer támogatóira a házat és mident megtennék hogy takarodjanak ki az országomból az ilyen fergek vagy pusztuljanak el.
"Ha nekem a hazámban betíltják az anyanyelvem...katonailag meg van szállva az országom, folyamatosan alsóbbrendű csicskának néznek..én is rágyujtanám ezen rendszer támogatóira a házat és mident megtennék hogy takarodjanak ki az országomból az ilyen fergek vagy pusztuljanak el."
A terrorista gondolataidat lehet célszerűbb lenne megtartanod magadnak, emiatt akár az állásodat is elveszítheted.
"Ezt pedig akár Világhaború árán is de meg kell akadályozni, hogy ezek a primitív előemberek Magyar földre tegyék a lábukat."
Csak egy elmebeteg akar világháborút. Abból meg úgy tűnik sok van.
sose fogom megérteni az ilyen világháborúra vágyókat. de szerintem azt se tudja mi az.
"Ha nekem a hazámban betíltják az anyanyelvem..."
Mint ahogy a magyart pl. a nyelvtörvénnyel?
"Miért nem jobb a béke, miért nem éri meg odaadni az oroszoknak egy aprócska területet Ukrajnából"
Az aprócska terület az konkrétan nagyobb mint Magyarország, te kutya.
Mit várunk ilyen válaszok alapján, ahol a kutyák számára az agresszor, másik szuverén országot megtámadó Oroszország az "áldozat" a megtámadott ország pedig az "agresszor"?
"2014-ben kezdődött a háború"
Nem úgy volt kutya, hogy nem háború van, csak különleges hadművelet, mert a gazdátok azt mondta? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!