NATOS katonák ukrajnában fognak harcolni?

oh ezt nem tudtam! köszönöm e kiegészítést!
viszont akkor a kérdést kibővítem, NATOS ex katonákat küldhet e amerika és nyugat európa?

Ha leszerel, onnantól barmikor jelentkezhet zsoldosként az ukránokhoz, ahogy eddig is.
A nato itt úgy segíthetne be, hogy jelentős zsoldot fizetne a jelentkezőknek.

rengeteg zsoldos van a világba, és aki katonának megy az nyilván számol a halállal! így a katonák nagyrésze pénzért menne ukrajnába!

@5: ez meglepő lenne, mert jelenleg a világban a katonák többsége zsoldos...
Mondjuk ha így van, akkor nem értem, miért szokták a putleristák felháborodva emlegetni azt a legendát, hogy az ukránok az elfogott ruszkit lábon lőtték, ami ellentétes a genfi egyezménnyel?

"nem értem, miért szokták a putleristák felháborodva emlegetni azt a legendát, hogy az ukránok az elfogott ruszkit lábon lőtték, ami ellentétes a genfi egyezménnyel?"
Mit tudsz ezen nem érteni? Mivel ellentétes a Genfi egyezménnyel így az háborús bűnnek minősül. Egyébként nem esküdnék meg rá, hogy ilyen emberellenes magatartáson csak az úgynevezett"putleristák" háborodnak fel. Én kívánom neked hogy egyszer szétlőjék a térded. Mert az szétviszi a teljes térdizületet és akkor majd megérted a normális emberek miért háborognak a hozzád hasonló gyűlöletvezérelt állatok ellen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!