Iránban a többség már kezdi unni az iszlám diktatúrát?
Ezt nehéz megmondani.
Sokan unják, nem hiába vannak megint hetek óta tüntetések, már sok száz halottal.
Viszont mások meg szeretik, főleg az iskolázatlan vidéki tömegek körében.
Itthon sem unja 3millió idióta.
12 éve csinálnak úgy mintha unnák,közben élvezik,egyszerűen szeretnek a 'nyél végén lenni'.
Ellenzéki urak.
A 12 év nyelezés,természetesen rólatok szól.
Ezt is benyeltétek.! Megint.
Hogy az agykárosult kommentek után én a kérdésre is válaszoljak:
Szerintem a többség az aki unja, viszont amíg a rendőrség, katonaság többnyire fundamentalistább emberekkel van tele, addig a népnek nehéz dolga lesz.
A másik részről, ha holnaptól Irán megint kicsit olyan lenne, mint a Forradalmi Gárda előtt, akkor meg szerintem megjelenne a terrorizmus, azok miatt, akik az iszlamistább világot kérnék vissza.
Erre a kérdésre nem lehet tudni a választ, mert Iránban nincsenek normális, független szociológia kutatások.
Én arra tippelnék utálja a többség, de én keveset tudok Iránról, kevés iránival dumálgattam. De szerintem nagyon jó emberek.
Ami biztos, egy diktatúrát fent lehet tartani akkor is, ha a társadalom 10-20% százaléka ért vele egyet, ezt magyarként pontosan tudjuk, 100 éve így van itthon, Horthy, Kádár, Orbán, egyiket se szerette a magyarok többsége szerintem. Mindegyik 10% hazaárulóval tartotta fent hatalmát.
Azt is biztosan lehet tudni, hogy Irán egy fantasztikus kultúra, fogalmaink, szavaink jelentős része a magyarban, és más európai nyelvekben is iráni eredetűek. Én nagyon szeretném, ha ezt a retkes és nevetséges diktatúrát megbuktatnák, és vezetőit börtönbe zárnák... azonnal mennék Iránba ünnepelni és bulizni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!