Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Iránban a többség már kezdi...

Iránban a többség már kezdi unni az iszlám diktatúrát?

Figyelt kérdés

2023. jan. 30. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Nem, ne reménykedj.
2023. jan. 30. 18:47
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Ezt nehéz megmondani.

Sokan unják, nem hiába vannak megint hetek óta tüntetések, már sok száz halottal.

Viszont mások meg szeretik, főleg az iskolázatlan vidéki tömegek körében.

2023. jan. 30. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Dehogy unják, itthon se unja 3 millió idióta.
2023. jan. 30. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

Itthon sem unja 3millió idióta.

12 éve csinálnak úgy mintha unnák,közben élvezik,egyszerűen szeretnek a 'nyél végén lenni'.

2023. jan. 30. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

Ellenzéki urak.

A 12 év nyelezés,természetesen rólatok szól.

Ezt is benyeltétek.! Megint.

2023. jan. 30. 20:04
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Hogy az agykárosult kommentek után én a kérdésre is válaszoljak:

Szerintem a többség az aki unja, viszont amíg a rendőrség, katonaság többnyire fundamentalistább emberekkel van tele, addig a népnek nehéz dolga lesz.

A másik részről, ha holnaptól Irán megint kicsit olyan lenne, mint a Forradalmi Gárda előtt, akkor meg szerintem megjelenne a terrorizmus, azok miatt, akik az iszlamistább világot kérnék vissza.

2023. jan. 30. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:
43%
Csak azok, akik nincsenek tisztában vele, hogy az amerikai diktatúra még rosszabb.
2023. jan. 30. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
De nem kell a többség egy diktatúra fenntartásához. Ha mondjuk az irániak 40%-ának megfelel a teokratikus diktatúra, és fenn akarják tartani, akkor az a maradék 60% bizony nem elég, hogy megdöntse azt.
2023. jan. 31. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem az lehet az igazi baj, hogy a szankciók és a fegyverkezés következtében nincs akkora jólét az országban. Irán az utóbbi időkben elsősorban a külpolitikára koncentrált.
2023. jan. 31. 17:00
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Erre a kérdésre nem lehet tudni a választ, mert Iránban nincsenek normális, független szociológia kutatások.

Én arra tippelnék utálja a többség, de én keveset tudok Iránról, kevés iránival dumálgattam. De szerintem nagyon jó emberek.

Ami biztos, egy diktatúrát fent lehet tartani akkor is, ha a társadalom 10-20% százaléka ért vele egyet, ezt magyarként pontosan tudjuk, 100 éve így van itthon, Horthy, Kádár, Orbán, egyiket se szerette a magyarok többsége szerintem. Mindegyik 10% hazaárulóval tartotta fent hatalmát.

Azt is biztosan lehet tudni, hogy Irán egy fantasztikus kultúra, fogalmaink, szavaink jelentős része a magyarban, és más európai nyelvekben is iráni eredetűek. Én nagyon szeretném, ha ezt a retkes és nevetséges diktatúrát megbuktatnák, és vezetőit börtönbe zárnák... azonnal mennék Iránba ünnepelni és bulizni.

2023. febr. 12. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!