Ukrajna még a Nyugat segítségével sem győzhet Oroszország ellen?
#9 Gondolom ha ide tudsz írni, akkor be van kötve az internet. Innentől kezdve google, youtube, telegram és másodperceken belül rátalálsz. De tessék másolok be neked egy előző válaszomból.
https://www.youtube.com/shorts/PxpXjhpavrY
https://www.youtube.com/watch?v=Y_TqhTdba1Q
https://www.youtube.com/watch?v=0C-MrF0Lrzs
Csak azt nem értem, hogy ha ennyire alapvető dologgal nem vagy tisztában, akkor milyen alapon osztod itt az észt.
18:36: én tudtam linkelni. Te nem.
Ennyit rólad.
18:48: aham.
A nyíltan orosz propagandaoldalak látom, mennek.
Keressek pár ukránt, ellensúlyozásul, Putyin-nyalonc?
#12 Mit linkeltél? Azt amit senki nem tagadott? Olyan dologról győzködsz itt, amivel mindenki tisztába van, hurrá ügyes vagy.
De ha olyan linket kapsz, ami nem tetszik, az rögtön orosz propaganda. Amíg nem hozza le a 444 addig tökmindegy mit linkelünk ezek szerint?
Az a gáz, hogy ugyanezt írtátok arról, hogy az ukránok lakosok mellé telepítik a lövegeiket, majd mikor a liberális sajtó is lehozta, akkor már csönd volt. Vagy ugyan ez volt, mikor ukrán légvédelmi rakéta csapódott a lengyelek közé, nyomtad akkor is a putyin nyalonc szöveget, amikor írtuk hogy ukrán rakéta volt egészen addig, amíg a liberális sajtó is megerősítette. Akkor nem lehet, hogy te szopod be az ukrán propagandát és nem én az oroszt?
"A youtube videóid... 71 meg 263 megtekintéssel. Anyám, ez aztán hiteles forrás."
Hitelesebb lenne egy semmitmondó cikk amibe semmi konkrétum nincs, csak állításokat írnak le benne? Engem jobban meggyőznek ezek mind valami firkász agymenései.
Vagy neked mi számít hiteles forrásnak? Amíg a 444 nem hozza le, Zelenszkij személyes aláírásával, addig orosz propaganda lesz? Nem eljátszottátok már ezt százszor az elmúlt évben?
#17 Ne játszuk már megint ezt. Tudod hányszor futottam le ezt a kört?
Először leírtuk, hogy az ukránok direkt lakosok mellé telepítik a lövegeiket, erre írtátok, hogy oroszpropaganda. Linkeltem nem egy, nem kettő, nem három videót, ahol az ukrán lakosok mennek oda az ukrán katonákhoz könyörögni, hogy takarodjanak már onnét. Erre mit írtatok? Putyin-nyalonc, ez orosz propaganda, ez a videó nem bizonyít semmit, a nemzetközi sajtó amúgy se hozta le. Aztán mit ad isten, hát nem lehozta a liberális sajtó, hogy tényleg ezt csinálta az ukrán hadsereg? Akkor kinek volt igaza?
Ugyanez a lengyelországba csapódott rakétáról. Írtuk, hogy egyre több bizonyíték van, hogy légvédelmi rakéta volt. Raktunk be képeket, amin látszott. Erre válasz tőletek? Ez a kép orosz propaganda, nem bizonyít semmit, amúgy is Putyincsicskák vagytok. Később megint lehozta a libsi sajtó, hogy tényleg ukrán légvédelmi rakéta volt.
Ott volt Liszicsanszk, Szeverodonyeck, Mariupul, most Szoledár, leírtuk, hogy az már az oroszoké, videót csatoltunk, hogy az oroszok már a szoledári sóbányákban vannak, de nem ez se volt elég, erre is toltátok, hogy ez csak orosz propaganda, de végül mégiscsak lehozta mindkét fél, hogy nekünk volt igazunk.
Most elakarod megint ugyanezt játszani századszorra? Nem veszed észre hogy bohócot csinálsz magadból? Eddig mindig mi voltunk egy lépéssel információszerzés terén mégis mi szopjuk be az orosz propagandát? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy inkább te szopod be az ukránt.
Na, meg is van a 300 tank:
"Ukrajna franciaországi nagykövete pénteken a BFM francia hírtelevízióban közölte, hogy több ország összesen 321 nehéz harckocsit ígért Ukrajnának. "A mai napig számos ország erősítette meg hivatalosan a megállapodást 321 harckocsi Ukrajnának küldéséről" - közölte Vadim Omelcsenko a BFM-nek adott interjúban."A szállítási határidő esetenként változik, minél előbb szükségünk van erre a segítségre" - tette hozzá a diplomata. Omelcsenko arra nem tért ki, hogy országonként hány harckocsit küldenek."
Egyébként a marokkóiak felajánlása számomra óriási pozitív csalódás volt. Nagyot nőttek a szememben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!