Mi az oka, hogy Brazília ennyire erőszakos ország?
Ha fellépek egy gore oldalra, akkor azt látni, hogy kb. minden második erőszakos eset Brazíliában történt.
De miért pont Brazília?
Szombathelyen élek és vannak a társasházban színes börű egyetemisták, senkit nem bántanak, tök jó fejek, szoktunk együtt focizni hétvégén. :)
Vagy mit értetek "bantuk" alatt? Tesókat? Miért szerintetek Brazília közbiztonsága a c*gányok miatt rossz? Vagy mit ért a kis frusztrált lelketek "bantu" alatt? :D
Egy olyan kultúráról beszélünk, ahol a katolicizmus előtt rendszeresen mutattak be emberáldozatot, és gyakorolták a kannibalizmust, mert attól féltek, hogy ha elmulasztják bármelyiket, akkár másnap nem kel fel a Nap.
A spanyol hódítók azt hitték, hogy a katolikus kultúrmáz majd megoldja ezt, de nem oldotta meg, csupán az alvilágba száműzte.
14-es és 15-ös!
Most akkor négerek? Csak mert Magyarországon nincsenek néger megyék? Egymásnak ellentmondtok, mint a jobboldalon általában mindenki. :D A pipáitokból arra következtetek, hogy általában alulmaradtok a viták során és ezért vagytok ilyen kis frusztráltak. :D
14-es és 15-ös!
Alapvető ok okozatisági érvelési problémáitok vannak. Én azt mondtam, hogy ne általánosítsatok, mert az, hogy valahol "négerek" laknak, nem feltétlenül oka a rossz közbiztonságnak. Kapásból mondtam egy példát, amit kértél. Tessék! :)
A másik nem tudom, hogy mit c*gányozik egy Brazíliáról szóló kérdésnél. Tudtommal elenyésző számmal élnek abban az országban romák. Vagy tévedek? :D
Na eriggyetek, máshol frusztrálódjatok, mert nem ismerkedem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!