Mi az oka, hogy Brazília ennyire erőszakos ország?
Ha fellépek egy gore oldalra, akkor azt látni, hogy kb. minden második erőszakos eset Brazíliában történt.
De miért pont Brazília?
Mi az a gore oldal?
Amúgy pár éve volt a BBC History magazinban egy rövid összefoglaló Brazília történetéről és a kérdésedre a választ abban látják a szakértők, hogy az ország nagy része nagyon nehezen megközelíthető hely, például folyók által elszigetelt nehezen áthatolható dzsungelben levő tisztások, ami melegágya a bűnözésnek. A rendfenntartó erők nem vagy alig tudják a különböző bűnszervezeteket felszámolni, mivel a főhadiszállásuk ilyen helyeken található.
A gore oldalak olyan oldalak, amik tele vannak erőszakkal.
Ilyen volt régebben pl. a Best Gore
Gore jelentése:alvadt vér. Beszédes...
'mégis pöpec a közbiztonság"
Ezen jót röhögtem.
Mondj már Magyarországon például egy ilyen helyet.
Vagy a világban 😁
Igen, mostanában megint elkezdődött, hogy nálunk a faluban minden cigány villamosmérnök meg önkéntes.
Aztán mikor rákérdezek, hogy na, hol is van ez a fantasy, akkor hirtelen csend lesz😁
Pontozzatok le, de Magyarországon még ha a legputribb cigány faluba sétálsz be akkor is 90% hogy élve jössz ki különösebb atrocitás nélkül. Sokat túrázom, jártam olyan helyeken ahova nem szándékosan tévedtem be, mégis élek.
Ehhez képest azért Dél-Amerika más világ, ott tényleg nagy esélye van, hogy nem kerülsz elő élve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!