Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sérti az emberi jogokat ha...

Sérti az emberi jogokat ha valakit elhurcolnak és akarata ellenére fegyveres harcra kényszerítenek ? Demokratikus ország megtehet ilyet az állampolgáraival ?

Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 15:54
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel, hogy demokratikus-e, én csak azt tudom, hogy én nem szeretnék megdögleni egy olyan háborúban, ahol kezdettől fogva esélytelenek lennénk. Ha csak a V4-eket nézzük, ha mondjuk, tegyük fel, hogy nem létezne a NATO, és az Oroszország minket támadna meg, még annyi esélyünk sem lenne, sőt, messze nem lenne annyi esélyünk, mint amennyi most van Ukrajnának. Nekem mindegy, ahogy Amerika vagy Oroszország gyarmata leszünk, én csak nem szeretnék megdögleni.
2023. jan. 26. 12:23
 32/32 Laly1972 ***** válasza:
50%
Sérti igen.
2023. dec. 5. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!