Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Liberálisoknak miért nem elég...

Liberálisoknak miért nem elég a bírósági ítélet? Miért büntetnek önkényesen és beköpéses alapon?

Figyelt kérdés

Ezúttal a Rick and Morty egyik szerőjét megfosztva az ártatlanság vélelmétől, bíróságot megkerülve, mértéket nem ismerve, kirúgatták.

Minek bíróság, ha a woke liberálisok azt megkerülve, önkényesen hoznak ítéleteket fél-információk alapján?

[link]

2023. jan. 25. 11:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Csak annyit árulj el, hogy az idézet cikk melyik szavából tudtad meg hogy liberálisok rúgták ki!

( Azt már nem is kérem, hogy elemezd nekem hogyan sikerült egy büntetőeljárást összemosnod a munkáltató jogokkal.)

2023. jan. 26. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:

"mennyire fair az, hogy mondjuk vállalkozóként nem kérdezhetem meg egy nőtől, hogy akar-e szülni, de teljesen elfogadott egy olyan nemzetközi klubot fenntartani, ahová csak 135-ös IQ felett veszek fel embereket"

IGen, a két dolog ugyanaz, a megélhetésed és egy sima civil szervezet, az tök ugyanaz.

2023. jan. 26. 14:53
 13/15 anonim ***** válasza:
#12, nem mondtam, hogy ugyanaz, és olyat sem állítottam, hogy nem értek vele egyet. Azt mondom, hogy érdekes kérdés. Vagy nem tudom, mit akartál mondani.
2023. jan. 26. 16:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért, mert médiafölényhez akarnak jutni, hogy egy jobbos botrány legyen az interneten. De ez a jobboldalon is így van, igaz fordítva.
2023. febr. 19. 14:18
 15/15 anonim ***** válasza:
A mai libernyák eszme ilyen, semmi köze már a szabadelvűséghez.
2023. ápr. 8. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!