Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi az oka hogy az amerikaik...

Mi az oka hogy az amerikaik teljesen megszállottak a nemiséggel kapcsolatban?(főleg redditen, még a játék témában is hogy miért nincs elég meleg vagy transznemü egy adott játékban)

Figyelt kérdés

2023. jan. 22. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15%
9 azért látszik rajtuk valljuk be. Egy transzit kb bárki felismer messziről, a melegeket is látszik, tipikusan tartják a szájukat meg hülye mozdulataik vannak.
2023. jan. 29. 16:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem annyira nem egyértelmü felismerni a melegeket, maximum a hangjukról lehet, de mozdulat nem feltétlenül jelent semmit lol
2023. jan. 29. 16:57
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
#11: Ja, te már csak tudod. Azon a pár emberen, akin látszik, azokat észreveszed, így könnyen mondod, hogy a melegek és a transzok (nem transzik) 99%-án látszik, hogy azok. A nagy részük mellett meg elsétálsz az utcán. Én járok meleg és transz közösségekbe és hidd el, más az arány, mint ahogy azt te gondolod.
2023. jan. 29. 17:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Ez igaz utolsó, én sem tudtam megmondani sokról, egyáltalán nem feltünö.
2023. jan. 29. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!