Balosok, mi a véleményetek erről a genderbotrányról?
Itt egy 18 éves amerikai lány beszél a genderizmus károsságáról. Ő 12 évesen azt mondta, hogy fiú... a genderista orvosok örökre megcsonkították, blokkolták a fejlődését, tönkretették lelkileg. Megtévesztették szegény tudatlan gyereket és a szüleit is. És sok ilyen vagy hasonló van ám... Tényleg nem káros ez az őrültség?
Kuruc infót nem fogom elolvasni, de ha már érdekel a véleményem:
Nem értek egyet a gyerekkísérletekkel.
Egy felnőtt azt csinál magával, amit akar. Egy gyereknek meg azt kell mondani, hogyha nagykorú leszel, akkor rendelkezhetsz a tested fölött. Addig meg kell tanulnod ezzel együtt élni.
Full kamu az egész.
"Cole felvázolta történetének főbb pontjait, amely akkor kezdődött, amikor 12 évesen azt mondta a szüleinek, hogy ő fiú. A következő évben pubertásblokkolót és tesztoszteroninjekciókat kapott."
Wyoming államban 16 éves kor alatt nem lehet hormoninjekciókat kapni.
"15 évesen Cole kettős masztektómia (melleltávolítás) műtéten esett át, „olyanon, amilyet a mellrákos betegek kapnak.”"
Ez megint kamu, ilyen műtétet nemi diszfóriára 18 éves kor alatt nem lehet elvégezni az USA semelyik államában. Szövetségi törvény szabályozza a nemváltó műtétekek, ezeknek az alsó korhatára 18 év.
Az, hogy mi zajlik Amerikában kb annyira érint engem, mint az, hogy mi zajlik a közel keleten. Nyilván felvonom rajta a szemöldökömet, de teljesen más földrész, teljesen más kultúra - "magyar balosként" emiatt nekem sosem fog fájni a fejem.
Mondjuk azt sem értem hogy a te fejed minek fáj miatta. Kifogytál az olyan problémákból, ami minket érint?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!