Az USA vs Oroszország kérésben, miért alkalmaznak a legtöbben kettős mércét?
Mert az árnyalt gondolkodás tűnik el a világunkból, minden kiéleződik, vagy fekete vagy fehér van, A vagy B oldal, velünk vagy vagy ellenünk.
Ez a mentalitás harapózik el a fejlett világban, ezért a legtöbb kérdésre csak ilyen instant válaszok vannak, amelyek nem engednek mérlegelésre vagy árnyalásra lehetőséget.
Ilyen az ember.
A kisebbik gyerekem elcseni a nagyobbik játékát, ezért a nagyobbik leordítja. Erre legközelebb a nagy elcseni a kicsi játékát ("hát ő is megcsinálta"), mire a kicsi leordítja. A nagy erre felháborodik, hogy "mit ordítasz, hát te is elcsented a múltkor az enyémet". Erre a kicsi: "mit ordítok? hát te is leordítottál a múltkor!"
Akkor melyik gyerekemnél kettős a mérce? A lényeg nem ez, hanem hogy ki a f.szt érdekel: ne lopják el egymás cuccát, és legyen már végre kuss!
Ez az egész kettős mércézés amúgy propaganda: ne arról beszéljetek, hogy én most háborúzom, beszéljetek arról, hogy az ellenségem milyen képmutató, mert úgy ugat, hogy ő is csinálta. És senkinek nem tűnik fel a csavar, hogy ezzel azt is bevallottam, hogy tényleg rossz, amit csinálok. :D
Ezt hogy érted?
🤣🤣🤣🤣🤣
A történelemkönyv felsírt a polcon!
"A történelemkönyv felsírt a polcon!"
De még én is...
Oroszországot a saját korrupciója teszi tönkre újra, meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!