Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért terjesz a magyar szélsőj...

Miért terjesz a magyar szélsőjobb hazugságokat az ukrán kényszersorozásokról Kárpátalján?

Figyelt kérdés

2023. jan. 13. 06:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mi a különbség a sorozás és a kényszer sorozás között?
2023. jan. 13. 18:20
 22/28 A kérdező kommentje:

Akkor segitek neked, jó?

Mondat első része:

Én a hir valódiságát kérdőjelezem meg, hogy soroznak Kárpátalján, azt tudom

A mondat második része:

hogy kényszersoroznak, ami nem egyenlő a hagyományos sorozással, na ez az, amiben erősen kételkedek és úgy érzem, hogy a putyini politkát akarjátok csak megtámogatni ezzel itthonról.

remélem segitettem, ha továbbra is össze vagy zavarodva, az már tényleg nem az én hibám.

2023. jan. 13. 18:20
 23/28 A kérdező kommentje:
21es, kérdezd meg a megafonosokat, vagy kurucinfósokat, vagy az Isten tudja, milyen szélsőjobbosokat, ők terjesztik ezeket, ők tudják, szerintük üldözik az ukránok a magyarokat, mintha nem lenne jobb dolguk mostanában a magyarüldözésnél...
2023. jan. 13. 18:25
 24/28 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

Akkor nem igy kellett volna:

"Én a hir valódiságát kérdőjelezem meg, hogy soroznak Kárpátalján, azt tudom, hogy kényszersoroznak, ami nem egyenlő a hagyományos sorozással, na ez az, amiben erősen kételkedek és úgy érzem, hogy a putyini politkát akarjátok csak megtámogatni ezzel itthonról."

Hanem igy:

"Én a hir valódiságát kérdőjelezem meg, hogy soroznak Kárpátalján, azt tudom. Hogy kényszersoroznak, ami nem egyenlő a hagyományos sorozással, na ez az, amiben erősen kételkedek és úgy érzem, hogy a putyini politkát akarjátok csak megtámogatni ezzel itthonról.

2023. jan. 13. 18:30
 25/28 A kérdező kommentje:
Csakogy nem te irtad, hanem én és én úgy irom, ahogy jól esik, arról nem tehetek, hogy valakinek nehezére esik az értő olvasás.
2023. jan. 13. 18:31
 26/28 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"Csakogy nem te irtad, hanem én és én úgy irom, ahogy jól esik"

Felölem. Csak aztán ne csodálkoz ha valaki félre érti, amit félre írsz.

"arról nem tehetek, hogy valakinek nehezére esik az értő olvasás."

Ha igy írod akkor kizárolag te tehetsz róla.

2023. jan. 13. 18:35
 27/28 anonim ***** válasza:
Mert szélsőjobb.
2023. jan. 13. 20:02
 28/28 anonim ***** válasza:
#25 "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz. Ha mindenki beleegyezik én nem ellenzem."
2023. jan. 13. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!