Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért terjesz a magyar szélsőj...

Miért terjesz a magyar szélsőjobb hazugságokat az ukrán kényszersorozásokról Kárpátalján?

Figyelt kérdés

2023. jan. 13. 06:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
24%
Attól, hogy az elv- és fajtársi média elhallgatja, még nem hazugság. Egyébként a NER/Fidesz baloldali, fényévekre van a szélsőjobbtól.
2023. jan. 13. 08:25
 12/28 anonim ***** válasza:
72%
Nekem úgy tűnik, inkább te próbálod elhazudni, hogy soroznak Kárpátalján is.
2023. jan. 13. 08:29
 13/28 A kérdező kommentje:

Az, hogy neked, hogy tűnik én arról nem tehetek.

Én a hir valódiságát kérdőjelezem meg, hogy soroznak Kárpátalján, azt tudom, hogy kényszersoroznak, ami nem egyenlő a hagyományos sorozással, na ez az, amiben erősen kételkedek és úgy érzem, hogy a putyini politkát akarjátok csak megtámogatni ezzel itthonról.

2023. jan. 13. 08:32
 14/28 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
64%

"azt tudom, hogy kényszersoroznak,"

"Miért terjesz a magyar szélsőjobb hazugságokat az ukrán kényszersorozásokról Kárpátalján?"

Ez akkor most hazugság vagy nem?

Össze zavarodtam.

2023. jan. 13. 16:46
 15/28 A kérdező kommentje:
Ha összezavarodtál, akkor ajánlom, hogy olvasd el az egész mondatot és ne csak egy részletet ragadj ki belőle.
2023. jan. 13. 17:17
 16/28 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
100%

A mondat szerint te azt kérdő jelezed meg hogy soroznak kárpátalján, de azt elismered hogy kényszersorozás van.

Amiről a kérdésedben azt írtad hogy szélső jobbos hazugság.

De most már tényleg nem vagyok össze zavarodva.

Értem én.

Azt hitted hogy az hogy kényszer soroznak jobbos kamu, mikor meg kiderült hogy tényleg kényszer sorozás van, akkor ugy döntöttél hogy mented ami menthető.

2023. jan. 13. 17:37
 17/28 A kérdező kommentje:

Nem, nem mentem, ami menthető.

Az általad belinkelt oldalak, mind nerhez köthető kamugyárak. Kárpátaljai részről továbbra sem lett semmilyen szinten sem megerősitve. Háború van abban az országban, persze, hogy soroznak. Ezt sosem vontam kétségbe.

Én az itteni rémhirterjesztést vonom kétségbe.

2023. jan. 13. 17:45
 18/28 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
47%

"Háború van abban az országban, persze, hogy soroznak. Ezt sosem vontam kétségbe."

Ezzel szemben:"Én a hir valódiságát kérdőjelezem meg, hogy soroznak Kárpátalján,"

"Az általad belinkelt oldalak, mind nerhez köthető kamugyárak."

Hát ember, vagy a feléről nem tudod bizonyitani hogy nerhez van kötve, max ugy mint a más félpipás azt hogy az ISIST az Usa csinálta...

De amugy miért nem tartod igaznak amit állitanak, ha elismered:

"azt tudom, hogy kényszersoroznak,"?

2023. jan. 13. 18:04
 19/28 A kérdező kommentje:

Mert nem ismerem el, igy szól az általad kiragadott mondatrész valójában:

hogy kényszersoroznak, ami nem egyenlő a hagyományos sorozással, na ez az, amiben erősen kételkedek és úgy érzem, hogy a putyini politkát akarjátok csak megtámogatni ezzel itthonról.

2023. jan. 13. 18:11
 20/28 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
100%

Ott volt elötte hogy "azt tudom"...

Dehát tudod, de nem ismered el.

Nézd vagy troll vagy, vagy csak elírtad.

2023. jan. 13. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!