Szerintetek nem rémisztő, hogy a világ legnagyobb gazdasági és katonai hatalmát, egy debil vezeti?
"Amúgy ebbe a kérdésben mi provokatív, kedves agyhalott lepontozó liberális oroszellenes kommentelők?"
Hát én libsi vagyok és felpontoztam jópár válaszod. A fegyveres kérdésnél is kiderült kb hány valódi liberális van ebben az országban, a számuk olyan nulla felé konvergál. A balosok, szélballerek amikkel dugig az ország nem liberálisok hiába mondják magukat annak és hiába libsiz le minden ballert a didesz média, a két ideológia nem ugyanaz.
Nagyon nem. Az igazán falsúlyos dolgokhoz kell az alelnök, a vezérkari főnök meg a házelnök támogatása is. És az amerikai kormányban szándékosan olyan arcok ülnek az amerikai elnök körül, akik nem olyan bológató jancsik, mint például nálunk Szijjártóék, vagy a ruszkiéknál Lavrov meg Sojgu. Így lett kialakítva az amerikai hatalmi struktúra.
Jewish_Girl
A fegyveres kérdésnél abszolút egyetértettem veled, próbáltam is érvelni a fegyvertartás mellett.
De most itt te vagy az, aki benézte a dolgokat, nem azért Oroszországoztak a legtöbben, mert retardok és nem vették észre a hashtag-et, vagy ne értették volna, kire utal a kérdező - épp ellenkezőleg, pontosan tudták, hogy valami orosz-propagandista bidenezni akar, épp ezért írták Oroszországot.
A kérdező jobban tenné, ha művelődne, ugyanis az USA elnöke elég szűk jogkörrel bír. Amihez a szenátus nem adja az áldását, azt aligha valósítja meg a "világ ura". Ebből is látszik, hogy az USA nem egy piszkos kis diktatúra, mint oroszország, hanem, minden hibája ellenére egy valóban demokratikus berendezkedésű ország.
Szóval, hátrébb az egerekkel.
"A kérdező jobban tenné, ha művelődne, ugyanis az USA elnöke elég szűk jogkörrel bír"
Hát azért ez így nagyon nem igaz.
Pl. hogy hadsereg-főparancsnokként közvetlenül parancsol az egész USA hadseregnek, így bármikor elrendelhet katonai műveleteket, illetve minden hírszerzési információhoz hozzáférhet.
Nem mellesleg egyedül!! elrendelheti a nukleáris fegyverek bevetését, ennyire széles jogköre papírforma szerint még Putyinnak sincs, Oroszországban ugyanis 3 ember hozzájárulása kell a nukleáris fegyverek indításához, az elnök, a védelmi miniszter, és a vezérkari főnök együttesen indíthatnak nukleáris csapást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!