Németország miért küldi a fegyvereket Ukrajnának?
Figyelt kérdés
Meg a tankokat? Nem értem miért kell bele szólnia ebbe a háborúba.2023. jan. 8. 08:53
1/21 anonim válasza:
Az ENSZ alapokmánya hatalmazza fel erre, és úgy gondolja segítenie erkölcsi kötelessége.
2/21 anonim válasza:
Oroszország miért harcol Ukrajnában?
Nem értem miért kell bele szólni Ukrajna dolgába.
3/21 anonim válasza:
Mert a német egy eléggé gyökér nép.
4/21 anonim válasza:
Ráférne már Berlinre néhány atomrakéta.
5/21 anonim válasza:
Mert segíteni a megtámadotton erkölcsi kötelessége a civilizált népeknek.
6/21 anonim válasza:
Majd Putin Vladimir megbüntizi őket.
7/21 anonim válasza:
Én már elképzeltem ahogy Putyin kikötözi Úri Szukát és jól elveri a seggét egy ostorral.
8/21 anonim válasza:
Majd Orbán hadat üzen Németországnak, aztán pávatáncol egyet.
9/21 anonim válasza:
Nem kuldott tankot. A marder nem tank. Amugy meg konyorgom lepjunk mar tul ezen az ovis tempon. Ez nem egy verekedes tesi oran, hogy ki szol bele ki nem, ez egy haboru, ahol ukrajnat megtamadtak. Ehhez a nyugat segitseget nyujt, hogy megvedje magat az aggresszor ellen. Nem szabad hagyni, hogy barmelyik orszag, mert erosebbnek hiszi magat teruleteket szakitson ki a szomszedjabol, es nem, az oroszokat qurvara nem erdekli a kisebbseg, ahogy a sajat orszagukban sem foglalkoznak veluk, ez csak eladhato propaganda szoveg. Az oroszok mint lathato az erobol ertenek, ehhez viszont tamogatni kell Ukrajnat, ha ok is akarjak, marpedig nagyon is akarjak. Tetszik, nem tetszik ez van, es a nyugati vilag egyre egysegesebben tamogatja oket szerencsere.
10/21 anonim válasza:
Akkor a nyugati világ elpusztul. Szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!