Nem hogy volt, hogy a hanyatló nyugaton fagynak meg az emberek?
"Nem azt mondom, hogy meg fognak fagyni, hanem azt, hogy ott is rohadtul többe kerül majd,ha tényleg nem napi 7 M3 gáz kell, hanem majd 15-20"
Kerül a nyavalyát.
Tudod te, hogy milyen segélyeket, kompenzánzációkat kap itt még egy középosztályú család is benzinben, gázban és elektromosságban?
Tudod, hogy az infláció némely nyugati országbn (hol pl. én élek negyede a magyarországinak?
Dehogy tudod.
Életedben nem mozdultál ki a faludból, és beszopod a fideszes sajtó irígy hazugságait.
De ha neked ez jobb, ha ez vigasztal, azt hiszed el, amit a szádba rágtak.
12
Honnan van pénzük ilyen szintű osztogatásra? Mármint miből? Vagy miből termelik ki a támogatás összegét?
14
Azt kérdeztem, hogy miből futja rá nekik? Csak nem abból, hogy nagyobb a gazdaságuk, több támogatást kapnak, és területileg, népességileg is nagyobbak?
@15
Ők nem herdálják el a nemzeti vagyont, a vezetőik nem teszik zsebre olyan mértékben, mint nálunk, így nekik jut rá, nekünk nem
17
Nekem nem a propagandát told, hanem tényeket, linkekkel.
Azért nem fagytak, meg Németországban az emberek, mert Németország már nem is létezik kérdezd csak smidt máriát.
Viccet félre téve, nyugaton fele, harmada az élelmiszer drágulás.
Próbál egész EU leválni az orosz gázról, mi magyarok meg a legdrágábban veszünk a legtöbbet, na hát finaszírozni kell valamivel putyin gazdánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!