Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kína újra becsapja a világot...

Kína újra becsapja a világot a Covid-járvány ügyében. kifejlődhet a koronavírus Armageddon-variánsa?

Figyelt kérdés

Mit tegyen a politika? Teljes lezárás? Mielőtt leszolnátok ismétlem: kifejlődhet a koronavírus Armageddon-variánsa. Nem az Omikron hanem az Armageddon-variánsa. Igen, jól érted. Ezt meg kell a politikusoknak állítani?

[link]

[link]

2023. jan. 5. 16:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
11. 2020-ban is az volt, hogy itt a covid Armageddon. Minden bezárt, leállt, mert mindmeghalunk, meg maradjotthon...
2023. jan. 5. 16:58
 12/17 anonim ***** válasza:

Végre a kínaiak is megértették a lényeget.

https://www.youtube.com/watch?v=bCkK-52yWX8

2023. jan. 5. 17:15
 13/17 anonim ***** válasza:
39%

Mondjuk utólag viszonylag könnyű okosnak lenni.

Ha nincsenek lezárások és a járvány kifutása olyan lett volna, hogy megtizedeli a lakosságot, akkor így utólag azért fikázna mindenki.

2023. jan. 5. 17:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Valahova el kell használni azt a sok tablettát, amit legyártottak, és hát a kínaiakkal lehet a leginkább megcsináltatni bármit.
2023. jan. 8. 02:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem lesz már távoktatás
2023. jan. 9. 03:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdező! Mi tart vissza attól, hogy benyomass arra a kettőre még kettőt? Talán tilos?

Én hármat is kaptam, a harmadik után meg a Covidot kaptam meg. Ez felér néggyel? (Mindenesetre nagyon el kell durvulnia a helyzetnek, hogy még egyet beadassak.)

2023. jan. 11. 18:09
 17/17 anonim ***** válasza:

#16 engem is pont egy hétre a 3. oltásra teszteltek, és kiderült hogy covidos vagyok 😅

Szóval tök hasznos volt. Viszont van kártyám, és a 3. pfizee felülírta a 2 kínait, így mindenhol elfogadott covid oltott lettem 🤣

2023. jan. 11. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!