Kína újra becsapja a világot a Covid-járvány ügyében. kifejlődhet a koronavírus Armageddon-variánsa?
Figyelt kérdés
Mit tegyen a politika? Teljes lezárás? Mielőtt leszolnátok ismétlem: kifejlődhet a koronavírus Armageddon-variánsa. Nem az Omikron hanem az Armageddon-variánsa. Igen, jól érted. Ezt meg kell a politikusoknak állítani?
2023. jan. 5. 16:10
A kérdező szavazást indított:
Teljes & azonnali lezárás.
Csak szórakozóhelyek, stadionok, edzőternek....lezárása
Csak maszkhordás
Elég a kötelező vakcina
semmi
23 szavazat
2/17 anonim válasza:
Ezek fantázianevek.a lényeg hogy tovább fog mutálódni amit nem lehet elkerülni,max késleltetni.
4/17 anonim válasza:
És mi lesz, ha Apokalipszis-variáns fejlődik ki?
Vagy Doomsday-variáns.
Melyik a durvább?
5/17 A kérdező kommentje:
Én azért félek, nem kicsit. Ugyanis csak régen voltam beoltva kétszer
2023. jan. 5. 16:22
6/17 anonim válasza:
Ha az a sorsod, megnyúvadsz. Akkor is ha parázol és akkor is ha nem.
Gondolj arra, hogy az emberek 10 %-a immunis erre a vírusra. Ahogyan a többire is. Igaz nem az összes vírura ugyanaz a 10 %, de erre jó a biológiai sokszínűség.
7/17 A kérdező kommentje:
Én féltem a barátaimat, családom, hazám.
2023. jan. 5. 16:30
8/17 A kérdező kommentje:
Mi lesz azokkal, akik nem merik beoltani maguk?
2023. jan. 5. 16:30
9/17 anonim válasza:
Vagy megbetegszenek vagy nem. Ha igen, vagy túlélik, vagy nem. Ha túlélik legközeleb majd nem félnek a tűtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!